Как Слави Трифонов и неговите сценаристчета преизпълниха плана на #КОЙ, как ви превърнаха в заложници на Доган и Ердоган?! ...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kak-slavi-trifonov-i-negovite-scenaristcheta-preizpalniha-plana-na-koy-kak-vi-prevarnaha-v-zalozhnici-na-dogan-i-erdogan/6762 SvobodnoSlovo.eu
Как Слави Трифонов и неговите сценаристчета преизпълниха плана на #КОЙ, как ви превърнаха в заложници на Доган и Ердоган?! ...

В последните три дни огромна част от мислещите хора в България осъзнаха (сякаш за първи път), че Турция видимо се намесва в управлението на Родината ни!!

Вчера даже имало протест пред Турското посолство???

И понеже много бързо забравяме, то да ви подсетя, че преди няколко месеца Депутатите на ИТН без никакво притеснение вкараха и гласуваха закон, с който премахват ограничението за изборни секции извън България??

По този начин, тези иначе големи “Родолюбци” постигнаха това, което Доган, Местан и Ердоган се борят да направят от години. Те получиха на тепсия възможността да влиаят напълно на изборният процес в България, а влиянието ми тепърва ще се разраства!

Ако си мислите, че тези 80 000 гласа са всичко на което са способни, то жестоко се лъжете, защото тези избори бяха само проба, а истинският удар ще ни нанесат в следващите години, когато от Турция дойдат 300 - 400 000 гласа!

Та, уважаеми протестиращи, мрънкащи, недоволстващи - мястото на вашият протест трябва да е в квартал “Левски” Г, а не турското посолство!

Разбира се, Слави успя да ви упои с приказки за това колко е важно всеки българин да може да гласува и да влияе на политиката в нашата страна, но запитахме ли се:

Наистина ли един човек, който живее от десетилетия да кажем в Америка, който няма никаква представа от това какво реално се случва в България трябва да гласува и да избира вместо всички нас, които сме избрали да останем и да се борим с всичко ТУК?!

Имаме и пресен пример с един успешен бизнесмен от Америка, който преди няколко месеца се опита да ни убеди, че бившата дясна ръка на Б.Б.- Цветан Цветанов е най-доброто за Родината ни?

Всъщност, Слави и протежетата му приеха този закон, не само за да помогнат на ДПС и Турция, но и защото си мислеха, че всички които живеят далеч ще гласуват за ИТН, заради няколкото концерта, които Шоуто направи по света…

Втората важна задача, която ИТН успя да изпълни бе тази да откаже хората да гласуват, като по този начин вдига процента на партиите от статуквото ДПС, ГЕРБ и БСП, които имат твърди ядра и от години се опитват да мониполизират политическият живот в България!

Голяма част от нас видяха нова надежда в ИТН и гласуваха с желание, но след като Славчо и слабите актьори от негова партия умишлено НЕ съставиха правителство два пъти, то вече тотално не искат и да чуят за избори!

В тази връзка би било редно да подсетя всички, които продължават да гласуват за ИТН, дали са чули нещо в последните седмици за така обещаните въпроси от Референдума?

Няма вече 1 лв на глас, пряк избор на МВР шефове и Прокурори, мажоритарни избори в два тура, намаляване на депутатите?

Всичко това беше поредният прах в очите ни, а сега като награда за всичко свършено от ИТН, утре тази пълна с “Експерти”, Сценаристи, Комплексари и Нагаждачи партия ще бъде част от бъдещото управление на България!

Честито на всички и пак да гласувате за ИТН, защото тази партия е “Носител” на Морал, Чест, Достойнство и Родолюбие!!!

Иван Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.