Как така Полша, Чехия, Унгария, Швеция, Дания, та дори и Румъния са част от ЕС, но не и от еврозоната, а у нас отказа от национална валута бил неизбежен

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kak-taka-polsha-chehiya-ungariya-shveciya-daniya-ta-dori-i-rumaniya-sa-chast-ot-es-no-ne-i-ot-evrozonata-a-u-nas-otkaza-ot-nacionalna-valuta-bil-neizbezhen/27012 SvobodnoSlovo.eu
Как така Полша, Чехия, Унгария, Швеция, Дания, та дори и Румъния са част от ЕС, но не и от еврозоната, а у нас отказа от национална валута бил неизбежен

Как така Полша, Чехия, Унгария, Швеция, Дания, та дори и Румъния са част от ЕС, но не и от еврозоната, а у нас отказа от национална валута бил неизбежен, защото така пишело в договорите за присъединяване към корпоративния съюз и нямало смисъл да се пита "простолюдието", което всъщност е основен акционер в "Република България" АД?

Денонощно някакви "анализатори", икономисти и банкери ми обясняват, че като "ипотекират" моите и на децата и внуците ми доходи ще изградят тук земен рай, в който всички ще живеем безметежно. 

Истината е, че в момента тече поредната долнопробна и лаишка кампания, чрез която един изключително тесен кръг от заинтересовани се опитва да ми представи нишовите си интереси за общонародни и общочовешки, използвайки клишета с изтекъл срок на годност като "цивилизационен избор", който аз не съм правил и други подобни нищо незначещи словосъчетания. 

Вече дори им липсват каквито и да било разумни аргументи, с които да ме убедят, че би имало каквато и да било полза от това, че искат да ме "интегрират" още по-дълбоко в една изтъкана от несправедливост и неравенства, западаща и навлизаща в рецесия финансо-икономическа зона! 

Всички сме длъжни да положим максимални усилия и да спасим България от този произвол на шепа алчници и тяхния продажен политически антураж!

Националната валута - Българския лев е последния инструмент на суверенитета ни и запазването му е надпартийна кауза! Откажем ли се сега - няма да има връщане назад и държавата ни, с всичките и останали активи, окончателно ще падне в ръцете на хишния транснационален финансов капитал, който управлява Европейската централна банка, която всъщност е един глобалистки картел, който се стреми към пълен контрол над паричното предлагане!

Не се оставяйте отново да ви излъжат и примамят с "банани" - мислете!

Страхил Ангелов 

4 Коментара

Тодоров

преди 1 година

Напълно съм съгласен с г-н Ангелов.

Коментирай

Alabala

преди 1 година

За еврото - задължителен референдум след пълна информираност и обществен дебат. "Простолюдието" трябва да си каже думата, както в такива важни моменти прави и "простолюдието" на Швейцария.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Мислете, мислете, към кого е това обръщение, към избирателите на евроатлантическите партии, обожателите на Бойчето еднокнижника ли, на Ристето или на бастун Кенеди. Картината е по-жалка от всякога в цялата ни история. И отново не се споменава кой повдигна въпроса, не се и казва, че нашият НАТОвски генерал е съгласен с отказа от лева. Какво да говорим, ние сме една човешка сбирщина , командвана от генерал предател.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.