КАК ЖАБАТА СЕ ПРЕВЪРНА В ПРИНЦ /ИЛИ ОТ ЕДИН СТАР ОПЕЛ ДО НАЙ-ГОЛЕМИЯ „ДАРИТЕЛ“ НА БЪЛГАРИЯ/

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kak-zhabata-se-prevarna-v-princ-ili-ot-edin-star-opel-do-nay-golemiya-daritel-na-balgariya/5242 SvobodnoSlovo.eu
КАК ЖАБАТА СЕ ПРЕВЪРНА В ПРИНЦ /ИЛИ ОТ ЕДИН СТАР ОПЕЛ ДО НАЙ-ГОЛЕМИЯ „ДАРИТЕЛ“ НА БЪЛГАРИЯ/

Поради вродената си любезност, както и ръководена от най-светли идеи и желания да бъда в помощ на родната прокуратурва и осъзнавайки умствената и професионална ограниченост на последната, както и обективната й невъзможност да разсредва сама себе си, предоставям тук няколко идеи:

Прокуратурвата на гешев или гешевтурата на прокурорвите да направи известното в цял свят разследване – от къде се появи първият милион.

Този толкова простичък въпрос, без всякакво съмнение или ще „изсветли „ завинаги най-достойния от достойните, най-заслужилия от заслужилите и най-честния от честните – лицето пеевски, или пък ще послужи като достоен пример за следващите поколения българи! Пример за магическо забогатяване!

Защото всяка българска майка иска нейното дете от наследения семеен стар „Опел“ за няма и година да се превърне в държател на акции , дялове и вирменти за милиарди /не се наемам с мерната еденица/.

Защото всяка българска майка ще се горедее да отгледа син, който е успял още в изключително ранна възраст да превърне семейния автомобил в обръчи от милионни и милиардни компании. При това да го направи честно, почтено и единствено на базата на собствените си умение.

Въпросът за произхода на първия милион на лицето пеевски става още по-важен поради факта, че той е популярен с това, че по-скоро затрива бизнеси , отколкото да ги създава. В същност професионалната бизнес биография на най-достоиния от достойните и най-патриотичния от патриотичните е свързана по-скоро и изключително успешни съсипвания на съществуващи бизнеси и изключително гениални инвестиции в неуспешни такива.

Тук с особена яркост блести упражнението „Лафка“, което вероятно може да спечели наградата за най-тъпата голяма или най-голямата тъпа инвестиция в България.

С дреболии като Булгартабак и КТБ няма да се занимаваме. То и прокуратурвата няма да се занимава с тях. Щото гешевтурската прокуратулва не се занимава с глупости, не разпознава инициалите ДП и не разследва обръчите от фирми, задушили КТБ.

Венец на бизнес уменията на най-успешния от успешните, най-достойния от достойните, най- красивия от красивите , ще останат безбройните офшорни компании и компанийки, създавани от и в името на адвокати и други приближени.

Толкова е многобройна и многослойна дейността на превърналия се от жаба в принц майчин син, че когато извършва огромната си дарителска дейност, сам се обърква в кое свое качество я извършва и тя накрая се оказва извърешна от компания, с която най-големия от големите дарители няма нищо общо юридически.

Но едно притежание на може да се отрече на най-почтения от почтените и най-добрия от добрите! Той си има прокуратурва! Има си дори и една комисия по разследване на незаконното забогатяване, ама скоро май ще си я загуби и ще трябва да се оповава единствено на прокуратурвата си. Което ще бъде мъка! Мъка в сърцето и душата на това най-успяло българско създание, на този пример за подръжание на всеки редови българин, на тази статуя на почтеността и доблестта.

Та този пример за успял човек, този най-достоен от достойните българин и неговата лична прокуратурва имат да отговарят само на един въпрос:

ВЪПРОСЪТ ЗА ПЪРВИЯ МИЛИОН.

Диана Дамянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.