Какъв човек трябва да си, за да виждаш, че държата и нацията ти се разпадат пред очите, а да твърдиш обратното?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kakav-chovek-tryabva-da-si-za-da-vizhdash-che-darzhata-i-naciyata-ti-se-razpadat-pred-ochite-a-da-tvardish-obratnoto/53423 SvobodnoSlovo.eu
Какъв човек трябва да си, за да виждаш, че държата и нацията ти се разпадат пред очите, а да твърдиш обратното?

Какъв човек трябва да си, за да виждаш, че държата и нацията ти се разпадат пред очите, а да твърдиш обратното?

Наистина не мога да си го обясня. Гледам хора образовани, що годе културни, естети дори, а от устата им излизат само змии. И защо? В името на какво? Нима техните бащи, майки, деца и внуци не се разпадат и не ги убива тази проклета държавна машина? Нима те самите не са жертва на това очевидно зло, което се е впило в националната ни плът? Проблемът според мен е, че тези хора мразят българската нация, презират я. Не искат да си помислят дори, че са родени от нея. Срамуват се от майките и бащите си по някакъв начин. Толкова е обидно! 

Времето ще си каже думата и ще изчисти завладените води на историята. Вероятно ще заличи и много изгубени в превода души, но не всичко може да се обясни чрез световната политиката и прочее. Има и много други стойности в това трудно уравнение наречено живот.

Куршумът е най-лесната му част! След него, червей.

Николай Марков 

14 Коментара

[email protected]

преди 1 година

Не знам докога ще продължи това чудене, да се избиват и свинете в нашата кочина не е решение. И без друго сме намаляли драстично. Вместо избиване -дезомбиране, бавно и трудно, може би възможно. На върха на целия кретенизъм все пак стои нашия шибаняк, еднокнижникът от Банкя, който обикаля като дръглив пес с илюзията отново да бъде одобрен от началниците си и от опростачения ни народ. Най-тъжното и страшно е, че след него се влачи тази част от обществото ни, която е духовн съсипана, озверяла и продадена за стотинки. За тия от ПП просто не бива и да се говори. Любовницата на Кирето лъсна отново с цялата си простотия. У нас и с вулвите си започнаха да правят политика, пък други вече им предвещават изборни успехи.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

- Защо политиците не емигрират от България? - Защото от България има изтичане на мозъци, а не на задници.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Философът Ернст Тугендхат почина в Хайделберг на 93-годишна възраст, предаде ДПА, като се позова на сина му. Тугендхат е смятан за един от най-важните съвременни философи, пише БТА. От началото на 70-те години на миналия век Ернст Тугендхат гради мостове между англосаксонската аналитична школа, континентална европейска метафизика и трансцендентална философия, отбелязва ДПА. ---- Гого Лозанов обогатява трансценденталната философия, отбелязва ДПА.

Коментирай

Bad Face

преди 1 година

Имате ли някакви коментари за това? "В живо предаване по украинската телевизия се твърди: "След разпадането на Русия и превземането на Урал, ние ще се справим с Китай", каза украинският началник на батальона на 5-та десантно-щурмова бригада .... https://twitter.com/peterpobjecky/status/1635331548118683648

Коментирай

Bad Face

преди 1 година

Преди месец се върнах от коледната си разходка до Австралия, Нова Зеландия и ЮАР. Можете да видите паметника на ЧВК "Вагнер" в ЮАР който никой не желае да ликвидира, прости хора. https://i.postimg.cc/VkgKWyVm/Screenshot-from-2023-03-14-06-09-51.png

Коментирай

Хаджи Минко

преди 1 година

Г-н Марков, само с писане няма да стане! Вие трябва да четете и какво Ви отговарят Вашите читатели! Много често напоследък, аз имам усещането, че Вие не сте завършили военно училище, а Пансион за Благородни ДЕВИЦИ!

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

По каква причина ли ? Само по една - милиардерите в зелено са безсмъртни и над всичко. Един пич, отдавна заминал във вечните ловни полета , казваше - Беден - богат - мЪртъв. Гадост.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Господин, хамалин, Ама как няма да клъвна. Аз кълва на всичко. И гола кука да пуснеш, и на гола кука ще клъвна. Господин, хамалин, престани да изпращаш постовете си по два пъти. Това много ме нервира, вади ме от обувките, получавам хормонални смущения и това разстройва мисълта ми. Шапката ми е червена, а не лилавата барета. Това първо. Второ, един протрахиран хамалски дискурс, експлицитен при това, можете спокойно да си го набиете в хамалския задник, а на живо, мен ще ме оближете на едно загадъчно място.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Господин, хамалин, какъв човек трябва да си, за да виждаш, че изградените мостове между англосаксонската аналитична школа, континентална европейска метафизика и трансцендентална философия, се разпадат пред очите, а ти да твърдиш обратното? Философът Ернст Тугендхат, ако беше жив, щеше да се възмути от теб.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.