КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ И МАТЕМАТИЦИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kam-politicite-i-matematicite-2/7078 SvobodnoSlovo.eu
КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ И МАТЕМАТИЦИТЕ

Понеже Сульо и Пульо започнаха да ме убеждават от медиите да се ваксинирам, защото, видиш ли, съм щяла да спася живот и да не бъда ходеща зараза, да задам няколко въпроса, на които много настоявам да ми отговорят:

1.Колко са смъртните случаи вследствие от експерименталните ваксини? /Според информация от сайта на Европейския парламент, има вече 5000 смъртни случая от ваксиниране с новите експериментални ваксини/.

2.Колко са тежките странични реакции след поставяне на новите експериментални ваксини в ЕС? /По данни пак от сайта на ЕП - повече от 75000 случая на тежки реакции и увреждания/.

3.Кога ще приключат клиничните изпитания на новите експериментални ваксини - по видове производител ми ги посочете, посочете и по какъв начин протичат клиничните изпитания? /По данни от официалните медии - към пролетта на 2024 година/.

4.Какъв е средният срок на клинични изпитания за всяка една ваксина?

5.По какъв начин са извършени клиничните изпитания за новите експериментални ваксини за малки деца и бременни жени?

6.В България проведени ли са клинични изпитания за експерименталните ваксини и те одобрени ли са от Изпълнителната агенция по лекарствата в България?

7.В България има ли правени аутопсии за установяване на причините за смъртта на починали от ковид-19?

8.Колко смъртни случая и тежки странични последици след поставяне на експерименталните ваксини има в България?

9.Кой носи отговорност, ако ваксините, които се разработват, доведат до смърт или тежки увреждания?

10.На каква стойност са печалбите на фармацевтичните компании, произвеждащи експерименталните биопродукти /така са наречени ваксините в листовките за информирано съгласие/, за 2021 година?

11.Какви средства са изхарчени от българската държава за рекламиране на ваксинирането?

12.Колко пари са изхарчени за закупуване на експериментални ваксини, които са минали срок на годност и/или са дарени на други държави, колко пари са изхарчени за маски, шлемове и други от държавата, които не са използвани?

13.Ваксинираните могат ли да заразяват и да се заразяват от ковид-19? Могат ли да се разболяват и по какъв начин установявате, че те прекарват заболяването по-леко от другите, при положение, че голяма част от българите са го изкарали и то в къщи, без усложнения?

Моля вилнеещите по студиата математици и политици да ми отговорят на тези въпроси и тогава да ме агитират да се ваксинирам с експериментални биопродукти. Мантрата "Ваксината спасява живот", "Неваксинираните сеят зарази", "Пази живота" и прочие, могат да окажат влияние само върху интелектуалнонедостатъчни, които отказват да мислят. Аз мисля критично и си задавам въпроси, на които никой не ми дава отговор. А практиката математици да ме убеждават за последици и заболеваемост от вирус, ми навява мисли за едни други, по душевни заболявания!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.