Като каква тази жена е била в кола на НСО? Още повече, че Гешев май е ходил в командировка по работа. Какво прави жена и две деца в колата?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kato-kakva-tazi-zhena-e-bila-v-kola-na-nso-oshte-poveche-che-geshev-may-e-hodil-v-komandirovka-po-rabota-kakvo-pravi-zhena-i-dve-deca-v-kolata/109808 SvobodnoSlovo.eu
Като каква тази жена е била в кола на НСО? Още повече, че Гешев май е ходил в командировка по работа. Какво прави жена и две деца в колата?

Разбрахме всички, че това е страшен, нечуван и невиждан атентат срещу пазителя на престъпността /опс, лапсус - на закона/. Дотук- добре. То, както се казва, на главен прокурор не случихме и на атентантори не случихме.

Аз лично не разбрах друго и ми стана интересно от професионална гледна точка. Гешев, доколкото е обществено известно, не е женен, а живее на семейни начала с някаква жена /която пък имала някакви отношения с някакви свидетели по едно дело на Иванчева/ и има деца. Злите езици говорят, че била голям талант, от танцьорка на пилон станала адвокат. Няма лошо, явно е амбициозна жена. И добре, да са му живи и здрави. Но пък пък правна фигура "жената до Гешев" няма. Като каква тази жена е била в кола на НСО? Още повече, че Гешев май е ходил в командировка по работа. Какво прави жена и две деца в колата?

И питам - при липса на уредени в закона отношения при фактическо съжителство, трябва ли данъкоплатците да плащаме за всяка любовница на някой от властта, НСО да я разкарва с охрана и бронирани автомобили?

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

t_ab

преди 7 месеца

Май не знаете какво правят като отиват на почивка. Взима се служебната кола /предварително заредена с държавно гориво/, пускат си командировка /няма почивка за тях, постоянно трябва да текат пари към джоба им/, взимат любовницата, в краен случай жената и децата. Така излизат отпуска нашите началници и чиновници. Не забравяйте, че Гешев беше в командировка в чужбина докато се снимаше при ареста на Иванчева.

Коментирай

Чичо

преди 7 месеца

Тази жена не беше ли по някакъв начин близка на Ваклин!?

Коментирай

Синята барета

преди 7 месеца

По традиция, държавния Фалкон превозва двойки за вечеря на свещи до Солун. И самолета , охраната, и други подробности са много скъпи удоволствие. Самолет за двама души? И после - пенсионерите са изяли парите от бюджета ? Сульо и Пульо ходят с охрана и бронирани автомобили, къде живеем? В Судан?

Коментирай

Баба

преди 7 месеца

Ще ми се атентатът да беше истински и изпълнен както трябва. Ще ми се да повлече крак и с други видни кърлежи и откровени национални предатели. Ама уви! Само нЕкъв цирк...

Коментирай

Чичо

преди 7 месеца

Днес се разбра, че в колата не е имало ни дете, ни котЕ! Само не се разбира - докога най-големите тиквеници ще продължават да се крият зад разни непълнолетни, и не съвсем, и ще се опитват да ни умиляват с приказки за лошия вълк!? Банда страхливи мръсници се надяват на милозливото чувство у раята! Кразецът търси съчувствие от ограбения! Докога бе, идиоти!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.