Като каква тази жена е била в кола на НСО? Още повече, че Гешев май е ходил в командировка по работа. Какво прави жена и две деца в колата?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kato-kakva-tazi-zhena-e-bila-v-kola-na-nso-oshte-poveche-che-geshev-may-e-hodil-v-komandirovka-po-rabota-kakvo-pravi-zhena-i-dve-deca-v-kolata/109808 SvobodnoSlovo.eu
Като каква тази жена е била в кола на НСО? Още повече, че Гешев май е ходил в командировка по работа. Какво прави жена и две деца в колата?

Разбрахме всички, че това е страшен, нечуван и невиждан атентат срещу пазителя на престъпността /опс, лапсус - на закона/. Дотук- добре. То, както се казва, на главен прокурор не случихме и на атентантори не случихме.

Аз лично не разбрах друго и ми стана интересно от професионална гледна точка. Гешев, доколкото е обществено известно, не е женен, а живее на семейни начала с някаква жена /която пък имала някакви отношения с някакви свидетели по едно дело на Иванчева/ и има деца. Злите езици говорят, че била голям талант, от танцьорка на пилон станала адвокат. Няма лошо, явно е амбициозна жена. И добре, да са му живи и здрави. Но пък пък правна фигура "жената до Гешев" няма. Като каква тази жена е била в кола на НСО? Още повече, че Гешев май е ходил в командировка по работа. Какво прави жена и две деца в колата?

И питам - при липса на уредени в закона отношения при фактическо съжителство, трябва ли данъкоплатците да плащаме за всяка любовница на някой от властта, НСО да я разкарва с охрана и бронирани автомобили?

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

t_ab

преди 11 месеца

Май не знаете какво правят като отиват на почивка. Взима се служебната кола /предварително заредена с държавно гориво/, пускат си командировка /няма почивка за тях, постоянно трябва да текат пари към джоба им/, взимат любовницата, в краен случай жената и децата. Така излизат отпуска нашите началници и чиновници. Не забравяйте, че Гешев беше в командировка в чужбина докато се снимаше при ареста на Иванчева.

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

Тази жена не беше ли по някакъв начин близка на Ваклин!?

Коментирай

Синята барета

преди 11 месеца

По традиция, държавния Фалкон превозва двойки за вечеря на свещи до Солун. И самолета , охраната, и други подробности са много скъпи удоволствие. Самолет за двама души? И после - пенсионерите са изяли парите от бюджета ? Сульо и Пульо ходят с охрана и бронирани автомобили, къде живеем? В Судан?

Коментирай

Баба

преди 11 месеца

Ще ми се атентатът да беше истински и изпълнен както трябва. Ще ми се да повлече крак и с други видни кърлежи и откровени национални предатели. Ама уви! Само нЕкъв цирк...

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

Днес се разбра, че в колата не е имало ни дете, ни котЕ! Само не се разбира - докога най-големите тиквеници ще продължават да се крият зад разни непълнолетни, и не съвсем, и ще се опитват да ни умиляват с приказки за лошия вълк!? Банда страхливи мръсници се надяват на милозливото чувство у раята! Кразецът търси съчувствие от ограбения! Докога бе, идиоти!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.