Кой е хакерът Емил Кюлев?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koy-e-hakerat-emil-kyulev/118910 SvobodnoSlovo.eu
Кой е хакерът Емил Кюлев?

Кой е хакерът Емил Кюлев? Свързах се този, който се представя с този псевдоним през 2021 г. Поводът беше хакването на базата данни на Сирма. От кореспонденцията стана ясно, че той ги изнудва и иска пари. А защо данните не са били достатъчно защитени, е друг въпрос. Реших, че няма да давам гласност на това, защото става въпрос за рекетьор, а той това искаше - популярност. Редовно получавах на мейла информация какво е хакнал, колко пари иска и т.н. 

Една сутрин се случи нещо различно. Получих съобщение на телефона си, който не съм му давала. Пусна ми моите данни - телефон, адрес, кола и оферта за “новия му проект”. Денят беше събота - преди балотажа за изборите за президент. Като доказателство колко е сериозен получих и данните (телефони, адрес и коли) на няколко известни мъже в държавата. Та така за призрака на Кюлев, който излиза преди избори. Иначе въпросите за защита на нашите лични данни са си актуални. И депутатите трябва да държат сметка на службите, а не да правят следващото предаване на ютюбъра. Колкото до хакера Кюлев - допада ми черното му чувство за хумор и определено знае как и в кого да се цели. Ето част от кореспонденцията ни.

Генка Шикерова

 

12 Коментара

Червената шапчица

преди 6 месеца

copy-paste - Още отсега Дичевци и Дайновци да започнат да се подготвят за пълния провал на ПП и да измислят опорките за руска намеса на изборите в Горна и Долна Секирана, Горно и Долно Уйно итн. И да не пропуснат народа, който не е разбрал посланията на ППДБ, така ще бъде в цялата страна!

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Генка е една семпла женица, тип мисирка. Сама си измисля разни неща и после ги споделя с разтревожен поглед.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Колкото до хакера Кюлев, на Генка и дреме на зарзалата. Тя завижда на ютубъра Цанов, че си направи реклама на гърба на Алексей Петров и сега Генка иска известност на гърба на хакера Кюлев. Впрочем Генка пак я изритаха от една кабеларка. Мисирка..

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Комплекс "Камчия". Как Москва си купи територия в България - автор Генка Шикерова, Разследващ журналист в "Свободна Европа" от 2020 г. Работила е дълги години в бТВ и Нова телевизия. Анализът е препубликуван от "Свободна Европа". --- Но Генка така и не казва как. Защо ма Генке...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Корабокрушение... След 2 дни мъж доплува до брега. Там го чака жена му Генка Шикерова, разследваща журналистка: - Айде бе, кораба от кога потъна, какво прави досега?!

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Някой разбра ли Кой е хакерът Емил Кюлев? Все съм се чудила защо понякога заглавията на статиите не пасват на съдържанието на статията. А то какво било: Евгений Кънев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Колкото до хакера Кюлев - друг път ще кажа. - Каза Генка Шикерова и шумно пръдна.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Колко тъпа е анна-мария конова... мисирка.

Коментирай

чети в afera.bg

преди 6 месеца

https://afera.bg/%d1%85%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bb-%d0%ba%d1%8e%d0%bb%d0%b5%d0%b2-%d1%86%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%ba%d0%be%d0%b9-%d0%b3%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d0%ba%d0%b5/

Коментирай

Червената подлога

преди 6 месеца

Много е афектиран този читател. Явно голям фен на ПП. Фен на тези безродници, некадърници,които са дошли единствено за собствените си интереси.

Коментирай

Сенека

преди 6 месеца

Генка обяснява Какво е хакер. Объркала е Какво с Кой. Такава си е от малка.

Коментирай

Един от многото

преди 6 месеца

Аз бих казал браво и на Цанов и на Кюлев Трябва да има повече хора като Цанов и такива хакери като Колев

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.