Кой ли зевзек не се упражни на темата БМВ в МВР и как ще се пързалят през зимата

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koy-li-zevzek-ne-se-uprazhni-na-temata-bmv-v-mvr-i-kak-shte-se-parzalyat-prez-zimata/135371 SvobodnoSlovo.eu
Кой ли зевзек не се упражни на темата БМВ в МВР и как ще се пързалят през зимата

Кой ли зевзек не се упражни на темата БМВ в МВР и как ще се пързалят през зимата. Но не съветвам зевзеците да се пробват. Колите са xDrive и нямат да имат проблем.

Но зевзеците ще имат, ако са пропуснали тази подробност.

Колите са много добри и МВР заслужава поздравления за тази покупка. Парите от глобите не могат да се използват за други неща, извън оборудване за МВР.

Така че правилно са действали. 

Големият проблем ще дойде с поддръжката. Авторемонтната база на МВР много трудно ще се доближи до стандартите на BMW за сервизно обслужване. А без това не съм оптимист за дългосрочната техническа изправност на мощните коли

Богомил Бонев

3 Коментара

Ха-ха-ха

3 months before

Абе Богомилчо, полицаи много има в България, не останаха лекари, инженери и работяги. Като почнеш да се насираш след някоя друга година няма да има кой да ти чисти, ще викаме тъпите полицаи с БМВ-то.

Коментирай

moitoi

3 months before

Затова поръчахме и Страйкърите !!!За полицейщина срещу народа!!!За друго не стават!!!Излиза че МВР е на самоиздръжка-Разбира се!!Нали е Търговско Дружество регистрирано в САЩ!!! Това от ЗЕВЗЕЦИТЕ!!

Коментирай

Анонимен

3 months before

Ако говорим от полицейска гледна точка, парите за тия коли можеха да се дадат за една пълна автоматизирана система с камери, лицево разпознаване и автоматично следене на регистрирани престъпници в София. Така можеше да намалиш ако не престъпността, поне регистрацията и откриването на престъплението София (като начало). Ама ако изградиш една такава система, много ченгета ще станат излишни, а също ще покаже колко е пробита цялата система като започнеш от полицията, минеш покрай следствие, прокуратура и завършиш с корумпираните съдии.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.