КОЯ „ГОЛЯМА ЧУЖДА КОМПАНИЯ КОРУМПИРА БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ“. ИМА ЛИ ТРЕТИ ЦЕНТЪР НА МЕДИЙНА ВЛАСТ, КОЙТО ДИКТУВА ТЕМИ, ГОСТИ И РЕДА НА НОВИНИТЕ В ДВЕТЕ „КОНКУРЕНТНИ“ ТЕЛЕВИЗИИ ЕДНОВРЕМЕННО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koya-golyama-chuzhda-kompaniya-korumpira-balgarski-zhurnalisti-ima-li-treti-centar-na-mediyna-vlast-koyto-diktuva-temi-gosti-i-reda-na-novinite-v-dvete-konkurentni-televizii-ednovremenno/53587 SvobodnoSlovo.eu
КОЯ „ГОЛЯМА ЧУЖДА КОМПАНИЯ КОРУМПИРА БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ“. ИМА ЛИ ТРЕТИ ЦЕНТЪР НА МЕДИЙНА ВЛАСТ, КОЙТО ДИКТУВА ТЕМИ, ГОСТИ И РЕДА НА НОВИНИТЕ В ДВЕТЕ „КОНКУРЕНТНИ“ ТЕЛЕВИЗИИ ЕДНОВРЕМЕННО

Шефовете на Нова тв, след като отправят подобни анонимни обвинения, да излязат и да кажат поименно коя “голяма чужда компания корумпира български журналисти” и кои са корумпираните български журналисти и медиии!

Ще отнесем въпроса до техния собственик по документи в Сърбия и в Англия мистър Шолак, ако не получим публичен отговор следващата седмица!

Също така ще питаме господин Шолак дали му се струва съмнителен фактът, че редакционната политика на неговата Нова телевизия е напълно идентична и припокриваща се с Нюзрума на най-големите му конкуренти от БТВ?!

Има ли трети център на медийна власт, който диктува темите, гостите и реда на новините в двете частни “конкурентни” телевизии едновременно?

Защо едни и същи посредствени “анализатори” и корпоративни служещи като “журналисти” от десетина непеота и малотиражни корпоративни сайтчета на един олигарх не слизат от студията на Нова и Бтв сутрин, обед и вечер?

За каква конкуренция говорим като 1% от медиите в столицата и служителите на един олигарх са монополизирали целия национален ефир?

Николай Бареков

https://afera.bg/

2 Коментара

Afera.bg

преди 1 година

Като видя нещо написано от Николай Бареков и веднага си спомням как го поляха с лайна (човешки изпражнения). Защо му викат дудука?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.