КОЗЯК, А НАШИТЕ ОФИЦЕРИ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kozyak-a-nashite-oficeri/7748 SvobodnoSlovo.eu
КОЗЯК, А НАШИТЕ ОФИЦЕРИ?

Може да бъде изображение с автомобил, на открито и текст, който гласи 'новини марица начало TEMA B развитие обяви CAMO марица справочник начало свят пловдив регион DAUH спорт лайфстайл быгария рия вя трагична грешка: сащ взривили 7 деца вместо терористи 18.09.2021|16:40 & Marica.bg прегледа коментара in принтирай া'

Грешка било, когато американците ей така, избият седем невинни деца и още цивилни в Кабул. Сори, майна, случва се! Грешка е, когато избиваха цели сватби по времето, когато все още ги търпяха в Афганистан. Грешка беше и Виентнам и залетите с напалм деца, нали?!?

И въпросът е дали грешките не им станаха много. Навсякъде, включително в България. Чешнегирово - какво точно се случи и защо заметоха случая? Има ли обезщетение от Козяк за "грешката". Защо български офицер е УБИТ, като е намесен в случая в Чешнегирово и "безгрешните" американски съюзници? Защо друг български офицер пак при съвместни учения с краварите загина? И защо се правят нашите на ударени с мокър парцал за случая и мълчат

Проблемът е, че за американците избиването на невинни хора е просто техническа "грешка", а обвиняват другите в тероризъм. Проблемът е, че с думите "свобода и демокрация" нагазват с кални ботуши и оръжия независими държави. Проблемът е, че се смятат за богоизбрани и никой не може да ги накаже.

Това са днешните ни съюзници . Същите, при които и Радев и служебното правителство търчат на килимчето да докладват на Козяк и да получават инструкции. Същите, които ползват българска земя за военните си цели. Същите, които искат и нас да въвлекат във война. Същите, които убиват деца. И офицери! От съюзниците си!

Не ни трябват такива съюзници. Не ни трябват продажни политици. Защото утре грешката може да бъдат и български деца!!!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.