Кратко резюме на ползотворния работен ден на парламента

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kratko-rezyume-na-polzotvorniya-raboten-den-na-parlamenta/92408 SvobodnoSlovo.eu
Кратко резюме на ползотворния работен ден на парламента

Кратко резюме на ползотворния работен ден на парламента.

Божанката взе думата без да се интересува от процедури, правилници и т.н. Просто момчето си наумило, че нещо трябва да си изговори и хоп на трибуната.

Половин час скандали и обиди. Следва почивка.

След почивката Брадатото недоразумение Пейков, пак от куролацията "ДеБъПарапет", се засегнал от думата Соросоид и излезе да се скара с Коци и да го нарече "късопишков" (явно съзира някаква логическа връзка между двете). Коци не му остана длъжен и се закани да го изрине от Парламата.

Следва нова почивка и похапване на дупетатски кюфтаци.

Е за този сезифовски труд в полза роду тия си вдигнаха заплатите онзи ден, че работата им била уморителна.

Даниел Божилов 

1 Коментара

Боги

преди 11 месеца

То хубаво, ама защо не казвате как соросоидните медии отразиха скандала? Първо дадоха реакцията на Коци, а после на Брадатото недоразумение. Пълна подмяна на действителността! И като капак, в ЦРУ-Нова си направиха няколко предавания, в които "остро" осъждат "езика на омразата, пошлостта, грубостта, фашизма" и каквото друго се сетите в изказа само и единствено на Костадинов. Това да се направи връзка, КАКВО е предизвикало острата му реакция въобще не се коментира. Наистина е време да се осветлят чуждестранните агенти и да не се допуска те да формират общественото мнение.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.