ЛЕЛКИ-ЕЛЕКТОРАТ.....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/lelki-elektorat/7792 SvobodnoSlovo.eu
ЛЕЛКИ-ЕЛЕКТОРАТ.....

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

В пълен потрес съм днес. Поетичната ми душа се гърчи като настъпан червей. Разумът ми страда от гибелта на поне няколко милиона мозъчни клетки! Вярно си е, че словото е меч и може да убива! Особено разума!

Лелки за Онуй явно още не са се отърсили от зависимостта си. Дори по-зле - продължават с "пУезията", възхваляваща Онуй от зайчарника. И си мечтаят как ще се поотъркат в потното му ръчище, ако го видят на къра и как ще се фотнат с това чудо да интелекта, за да им завиждат съседките. Убедена съм, че лелката на снимката, ако пипне Онуй, няма доживот да си мие ръката!

Здравеопазването ни е на дъното! Здравите специалисти отдавна са си изтървали пациентите, които търчат по медиите и социалните мрежи и си се излагат без задръжки! Туй - ФБ, е велика работа. По-рано поне само съседки и роднини са ги знаели колко са прости, докато сега светът немее от изпълненията им!

Впрочем ЗАЩО, питам пак - ЗАЩО още няма стихове, посветени на Свети Киро? Крайно време е!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.