ЛИЦЕТО НА ТЕРОРИЗМА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/liceto-na-terorizma/130080 SvobodnoSlovo.eu
ЛИЦЕТО НА ТЕРОРИЗМА

 

Гледаме едни нечовешки физиономии на убийци, които хладнокръвно са избили десетки мирни хора, включително и деца. Нито сянка на разкаяние. И си мислим, че това са терористите. Не са!

Тероризмът се финансира. Помните ли Осама Бин Ладен - обучен от САЩ?! ИДИЛ - обучавани и финансирани от САЩ? Ислямска държава - САЩ. Тук-таме и Израел. Тероризмът върши политически услуги на великите сили. И на слугите им. Тероризмът е оръжието на тези, които нямат смелостта и честта да воюват сами, а плащат на други да убиват невинни хора, за да могат те да постигнат политическите си цели.

В Украйна отдавна няма нищо нормално. Още от 2014 година, когато гореше Дома на профсъюзите в Одеса, когато горяха живи хора, а бременна жена беше удушена с кабел на телефон. Няма нищо нормално от убийствата на деца, докато Виктория Нюланд раздаваше кексчета и чайче на бъдещите убийци. В Украйна горят кръстове с живи хора. В Украйна на власт е един наркоманизиран психопат, подкрепян и от българските управляващи.

Вижте резултата от подкрепата ни. Защото всяко едно оръжие, изпратено в Украйна, всяка декларация в подкрепа, засилваше отклоненията и патологията на украинските управляващи. Те губят войната и затова прибягват до оръжието на гнусните подлеци. Не могат да победят руската армия, затова наемниците им побеждават жени, деца и мирни хора, отишли на концерт. Тероризмът е лицето на един долен и мръсен свят, на дъното на който стои САЩ!

И отново казвам, че ако позволим България да подкрепя терористите в Украйна, един ден терорът ще дойде и тук. И без това вече достатъчно украинци има по българските земи.

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Точно

4 months before

Подписвам се под този коментар. Този път Гунчева е права 100%.

Коментирай

Кухов

4 months before

Не аз не съм аз. Аз съм Мурзилка, и винаги съм бил и ще бъда...... Хора нека винаги да бъдем Мурзилка...... Аз преди десетина дни загубих сестра си. Нека днес да се помолим за тия души.... Нека...... Нека душите на черногубциите да ходят където щат.... Убийци нямат място в рая..... Нека

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.