ЛОЯЛНОСТ И ПРЕДАТЕЛСТВО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/loyalnost-i-predatelstvo/128603 SvobodnoSlovo.eu
ЛОЯЛНОСТ И ПРЕДАТЕЛСТВО


Когато един вожд не става, той винаги търси причините извън себе си. Всеки, който му задава въпроси и го критикува, е обявяван за враг и предател. А един лидер обединява хората си, вслушва се в критиката и съветите, държи на хората си и е верен на идеи, а не на пари и зависимости.
Тези дни Възраждане са повикали доколкото разбрах академик Петър Иванов да им изнесе лекция "Лоялност и предателство". На която задължително трябвало да присъстват депутатите. Признавам, че ако аз още бях депутат, директно щях да пратя вожда при майка му с пожелания и да му обясня, че един човек или е лидер, или не е. И ако не е, никакви лекции не могат да убедят околите, че е такъв.

Когато един лидер е водач, който води хората си, а не ги поставя на пангара, докато той си спасява задника, хората му са лоялни. Когато в минус пет градуса кара хората да обградят и нападнат Народното събрание, НЕ СЕ КРИЕ КАТО МИШКА на дивана. Когато някой от хората му е нападнат, не го оставя на кучетата, за да си спаси собствения задник! Когато един човек е лидер, той има идеи, а не програми как да усвоява пари от политиката. Когато един човек е лидер, има кадри, а не лакеи!
Никакви лекции дори от най-добрият психолог не могат да заменят личните дефицити и характеропатията, граничеща с параноя и психопатия. Когато подозираш хората си, ти ги правиш предатели. Когато предаваш хората си, трябва да очакваш, че те няма да те подкрепят. Когато продаваш идеите си, предателят си ти, а не тези, които са те разкрили.

Глупостта не прощава. За лоялността могат да се кажат много неща. Но лоялност към един гнусен предател означава просто съучастничество. Оттам започнете лекцията!

Елена Гунчева-Гривова

7 Коментара

Червената шапчица

преди 2 месеца

Гунчева, освен че си глупава, злобна и завислива, ти си просто боклук...

Коментирай

0000

преди 2 месеца

Гунчева сама си избра ,,баба Меца,, - какво точно определение -,,Баба Меца, от медеца бърка с лапа и се цапа,,

Коментирай

Иванов

преди 2 месеца

В този сайт, всеки може да пише под фалшив, или под чужд ник и да се отдава на грозни обръщения. Спрете се бе хора, всички сме българи, а омразата ни убива, особено сега пред националния ни празник и във изключително време за Европа и света.

Коментирай

Петър Иванов

преди 2 месеца

"Предателят много често е лишен от чувство за собствено достойнство, липсва му честта на почтения човек. Предателството често прикрива лични недостатъци. Предателят си мисли, че отивайки във вражеския стан, вече ще бъде важен и значим, няма да е нищожеството, което той чувства, че е бил досега, и че май не може да не е. А понякога предателството се извършва в името на отмъщение някому. Предателството за момент дава на предателя друга визия. Горчилката, че не струва нищо изчезва за кратко време. После пак се връща, като с нея се връща и необходимостта за ново предателство. Хората мразят предателите, защото инстинктивно чувстват, че ако веднъж си предал, ти ще предадеш пак, винаги ще предаваш. Предателят е вечен предател. Това е причината за погнусата, с която нормалните хора се отнасят към всеки предател." И в допълнение - така и ние се отнасяме към Елена Гунчева - с погнуса!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.