МЕДИИТЕ ОТНОВО МАНИПУЛИРАТ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mediite-otnovo-manipulirat/7094 SvobodnoSlovo.eu
МЕДИИТЕ ОТНОВО МАНИПУЛИРАТ

Психоковиджурналистите отново насаждат приоритетите на правителството и поднасят невярна информация Уж съдът бил отхвърлил жалбите срещу заповедта на Министъра на здравеопазването. Всъщност са отхвърлени само исканията за спиране на предварителното изпълнение на заповедта. Тепърва жалбите ще се разглеждат по същество.

По този начин за пореден път се манипулира обществото. Че всичко е загубено. Аз, въпреки, че вярвам на българския съд и това, че в него все още има останали независими съдии, знам, на какъв натиск са подложени и как автоцензурата е жестока. Защото сме свидетели какво се случва с неудобните съдии.

Въпросът е ще се намери ли съдия, който, също като колегите си в чужбина, да постави човешките закони и правото над личния си комфорт. Ние битката ще я продължим, без значение от резултата. И когато правото изчерпи своите възможности, ще се обърнем към човешките закони и правото всеки един да защити живота и свободата си!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.