МИНИСТЪР МЕНГЕЛЕ ИСКА ЗАТВОР

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ministar-mengele-iska-zatvor/7805 SvobodnoSlovo.eu
МИНИСТЪР МЕНГЕЛЕ ИСКА ЗАТВОР

 

Министърът на здравеопазването Менгеле иска при по-сериозни нарушения на мерките срещу ковидясване, да се сигнализира прокуратурата за престъпление. Явно иска всеки, който не е съгласен с геноцида и медицинския фашизъм, да бъде пратен в затвора. И да напомня - това е министър, посочен от Президента Радев!

Явно всички, които могат да мислят и смятат свободата за ценности, трябва да бъдат смачкани. Нищо не трябва да пречи на новия световен ред. Слагайте маски - на децата, на бебетата, на работещите. Слагайте течности, които още не са изпитани и не Ви осигуряват нищо, освен възможност да си запазите някакви граждански права. Съпротивата е безсмислена - това ни убеждават!

Само, че съпротивата винаги има смисъл. Защото за свободата се воюва всеки ден. Никой от нас не е безсмъртен. Почти всички, които сме срещу мерките и ваксините, сме имунизирани. Разликата е, че сме имунизирани с ваксини, които са изпитани и доказани, а не с експериментите на разни учени, които сами на себе си не са ги сложили. Искаме разум и логика. Защото виждаме само едни пари да се размятат и никакъв здрав разум.

Виждаме новия световен ред как с терор се опитва да наложи мерките. Виждаме арести на деца и принудителната им ваксинация. Виждаме хора, останали без работа, защото са отказали с тях да си правят медицински опити. Виждаме драстично ограничаване на гражданските ни права. Виждаме, как вместо от ковидясване, как хиляди умират заради отказ от лечение, защото не са болни от подходящото заболяване. Виждаме как лекарите се превърнаха в търговци на смърт!

Съпротивата има смисъл. Защото е заложена свободата, демокрацията и бъдещето ни. А тези, които ни продадоха и предадоха, дори няма да стигнат до прокурор. Защото справедливостта не е само в съда!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.