Мисленето и емоциите не са обект на курсови задачи

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/misleneto-i-emociite-ne-sa-obekt-na-kursovi-zadachi/142505 SvobodnoSlovo.eu
Мисленето и емоциите не са обект на курсови задачи

Заесенява. Мрежата се напълни с писателски курсове. По-убедени хора предлагат услугите си на по-неубедени от същите срещу пари. Замислих се и аз да взема да врътна едно писателско курсче, ама сърце не ми дава.

Мошеническо ми звучи някак. Мисленето и емоциите не са обект на курсови задачи. Колкото до техниката - тя е според мислите и емоциите. И там курсовия резултат ще е рехав. Пък и ще ме задъвчат. Ще ми мерят последователите, лайковете, знам ли още какво. А аз имам само един верен последовател - лабрадорче, което яде всичко на поразия ама е добро. Душица. Плюс това не стои в социалните мрежи а под бюрото ми и следователно не се брои. А и не харесвам думата последовател.

Някак обезличава човека. Принизява го. Все едно е глист, който се влачи след нечия горда писателска личност. А за фенове и дума да не става. Фен е синоним на умствено и емоционално ощетен човек. И, както разбирате, без фенове и последователи курс няма как да се направи. Ето така без да ща ви дадох първия и единствен писателски съвет. Безплатно. А ако някъде ме видите и ви се прииска може да ме черпите една бира, че съм ви спестил парите за курса.

Емил Йотовски

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.