Мислите ли, че лицето Байдън е вменяемо?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mislite-li-che-liceto-baydan-e-vmenyaemo/117692 SvobodnoSlovo.eu
Мислите ли, че лицето Байдън е вменяемо?

Мислите ли, че лицето Байдън е вменяемо?

Не, разбира се. Ползват го, защото неговата невменяемост е ненаказуема. Но за разлика от него, вменямемостта на нашите психодесни лумпени е наказуема. За тях нашите миньори са путинисти, Илон Мъск е путинофил и всеки друг, който не е от тяхната крадлива орда е руски кръволок. Не си играят, завалийте - бият черния печат на всички и всеки. Да видим как ще стоят нещата, когато бумерангът се върне и света стане малък за самите тях. Не може само те да мачкат безнаказано с мръсните си крака, нали? 

Били "некоалиция" и мисирките повтарят като малоумни тази глупост. А дърво, де! Крадлива и много престъпна коалицията са, каквато винаги са били. Обещават едно, мислят друго и правят трето - това са тия бандити. Да припомням ли "юпитата" на онова нещо царя? Дето щяха да ни оправят за 800 дни. Оправиха ни и сега всички са милионери от крадене. Закриха ли блоковете в Козлодуй срещу милиони в тяхна полза? Кунева сега къде е? Плюйте на техния "справедлив преход" - пълна измама е. Сега тия боклуци ще ни "оправят" и пак с техния справедлив преход - ще закриват. Срещу милиарди за техните фирми, за вас пак късата клечка.

Затова срещу такива престъпници действайте круто! И не поглеждайте назад.

Николай Марков

5 Коментара

Констанца

преди 6 месеца

Абе той Байдън отдавна светът го разбра, че не е в ред, ами ние, дето уж сме в нормата защо още стоим и траем нашите байдъновци?! Чакаме да ни избиват един по един. Да чакаме още...

Коментирай

moitoi

преди 6 месеца

Иван Стойнев: Истанбулската конвенция ще действа в България и без да е ратифицирана

Коментирай

Петранка

преди 6 месеца

Много точно и правилно описание на ситуацията и на мафиотската сглобка. Респект и почитания г-н Марков! А за Байдън какво да се каже? То само името му е истинско мисля.

Коментирай

друг индианец

преди 6 месеца

Общество от малоумници може да се управлява само от управляващи малоумници! /индиански опит,привнесен от бледоликите аборигени/

Коментирай

Гъмза

преди 6 месеца

Няма нужда от коментари, а от сопа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.