Мисля, че вчера стана вече абсолютно ясно кой с кого се е гушнал в новия (стар) парламент

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mislya-che-vchera-stana-veche-absolyutno-yasno-koy-s-kogo-se-e-gushnal-v-noviya-star-parlament/563 SvobodnoSlovo.eu
Мисля, че вчера стана вече абсолютно ясно кой с кого се е гушнал в новия (стар) парламент

Мисля, че вчера стана вече абсолютно ясно кой с кого се е гушнал в новия (стар) парламент.

Както обичам да казвам, платената любов ръжда не хваща. Затова ГЕРБ/СДС и ДПС се залюбиха с ДБ и ПП и си приготвиха златното пръстче за последния момент "Български възход" - да си гласуват заедно и единодушно, да се кълват от време на време в общия курник, но да и се обичат по "важните" въпроси.

Само дето техните важни въпроси някак все не съвпадат с нашите важни въпроси.

Например досега под тяхно ръководство за украинските бежанци са дадени почти 523 милиона лева, от които 200 милиона са от бюджета на България, т.е. от нашите пари.

Питам се, с 200 милиона колко български деца можеха да получат нужното им лечение? А колко още български деца можеха да се родят, ако родителите им имаха финансова сигурност и подкрепа? А колко болници в окаяно състояние можеха да бъдат ремонтирани?

Но техните неотложни въпроси, както казах, не са нашите.

За тях демографската катастрофа, инфлацията, престъпността, унизителните доходи, грабежа чрез концесии, са бели кахъри в сравнение с най-важния въпрос за България - да бъде или да не бъде военната помощ за Украйна.

Този парламент започна с много любов. Любов за милиони. Горчиво за младоженците!

P.S. И да не забравя, че по терлици и тихичко служебното правителство удължи извънредното положение. Все извънредно важни неща, не ли?

Лидия Делирадева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.