МОЖЕ ЛИ ДИАНЧЕТО ДА СИ РАЗВЯВА БАЙРЯКА В ШВЕЙЦАРИЯ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mozhe-li-diancheto-da-si-razvyava-bayryaka-v-shveycariya/54024 SvobodnoSlovo.eu
МОЖЕ ЛИ ДИАНЧЕТО ДА СИ РАЗВЯВА БАЙРЯКА В ШВЕЙЦАРИЯ?

"Цялата гмеж от вонещици, цялата дива орда от продажници, която облизва трохите от трапезата на Сорос, се е вдигнала да ме залива със свойствената си помия. Причината? Статията, с която се разбунтувах срещу половингодишния тормоз, който НПО-тата и индивидът Диана Димитрова упражняват над българското общество. Вече и от тоалетната чиния изскача боядисаната в лилави багри "жертва" на насилие", което бе отречено, както от колегите й, така и от решението на прокурора. "Насилие", за което потърпевшата е мълчала пет-шест години, контактувала е най-приятелски с "насилника" през този период и се е сетила да се оплаква едва когато ЕС яростно натисна България да приеме сатанистката Истанбулска конвенция.

В момента аз съм жертва на зверско насилие. Моята статия стана повод върху мен да се нахвърли просташката анонимна паплач от хулители - контингентът за бързо реагиране на американските НПО-та. 

Неграмотници, които не умеят да съставят изречение, ме обвиняват в "неграмотност". Измет, която бълва зловония, ме обвинява в "злоба". И главно - паплачта остава анонимна. Тя изригва мерзости, но крие лицето и името си. Всъщност тя никога не е имала лице и име. Единствената й радост е помията. В коментарите под статията ми в самия сайт, бушува някакъв малоумен питекантроп с множество никове - мъжки и женски - за да имитира "мнение на обществото". Във Фб се вихрят стрини с муцуни на харпии - от фалшивите профили. Обединява ги общата им идиотия.

 

Ето примери за такива лумпенски "коментари":

 

"Стефанова

преди 5 часа"

"Абе, Върбанова тебе пък от кой смърдящ контейнер те измъкнаха! Като не ти харесва не чети и не гледай! Заради такива злобни вонящи същества обществото е на този хал."

 

Тролът "Стефанова" вопие за изтънчена реч - и дава пример за това. А край него, плюе, та се къса и ще се задави от патологична злост срещу "интелигентите" тролът "Николова":

 

"Николова

 преди 1 час

 

Просташко, написано на уличен език от българска "писателка", явяваща се достойна извадка от пропадналата ни фалшива "интелигенция".

 

Двата трола всъщност са един и същи индивид. И той се "разтроява", за да изглежда позицията му по-стабилна в ругатните:

 

"Бай Иван

 

По-неграмотна статия не съм чел"

 

А Бай Иван е чел мнооого, личи си!

Подобна вродена черепно-мозъчна празнота демонстрират и тетките, вряскащи във фб. 

Отдавна всички нормални хора са забелязали колко комично тъпи са продажниците.

Тролове, отговорете ми на въпроса: вие смятате ли, че в Швейцария има демокрация, гражданско общество и работеща съдебна система?"

"Ако отговорът ви е традиционното "да" - когато става дума за конфедерацията с пряка демокрация - тогава ще ви открехна следното:

 

Аз живях в Швейцария - Тичино, Берн, Женева - цели единайсет години. Ако кака Дианка се бе изтъпанила в някоя редакция да хленчи глупостите, с които ни досажда на българска почва, щяха веднага да я сиктирдосат. И не само това. Изключено е не само да се публикуват недоказани обвинения, но и дори да се изговарят публично - пред самите журналисти - без камера, без запис. Никой не може да си позволи да обвинява с празни приказки и собствени селфита друго лице - не само пряко, но и завоалирано, "давайки жокери". Такива бошлафове няма да бъдат показани за нищо на света в ефир и популяризирани в пресата. Това никога не може да се случи. 

За да обвиниш някого публично, трябва да имаш всички непоклатими доказателства и да си започнал съдебен процес. Абсурд е давността за някакво престъпление да е минала, а ти да се присетиш ни в клин, ни в ръкав - тепърва да обвиняваш. Всички тия маймунщини, които умиляват до сълзи сороската измет в България, се наказват като КЛЕВЕТА И УМИШЛЕНО УВРЕЖДАНЕ НА РЕПУТАЦИЯТА на обвиняваното ( пряко или с недомлъвки лице ). А наказанието за клевета в Швейцария е много сериозно.

Детайлите, които съобщава Дианчето като предистория и съпътстващи елементи на "насилието" срещу нейна милост, щяха да бъдат третирани като най-обикновена порнография. А в Швейцария публичната порнография не е толерирана."

 "Колкото до отвратителните й намеци към детето на Вергов, швейцарците изобщо нямаше да церемонят по този въпрос. В Швейцария е абсолютно недопустимо възрастен да отправя сексуални подмятания от рода на "Харесва ли ти това тяло?", придружени или не - от снимки - към малолетни и непълнолетни лица.

Това, което се случи в България - тероризмът и заплахите на Диана Димитрова, разпространени от медиите - никога не може да се случи в Швейцария.

Дианчето досега щеше да е излежала половин годинка в затвора и щеше да се надява общата й петгодишна присъда да мине леко.

Хубавата новина е, че швейцарските затвори напомнят български хотел с три звезди. Но панделата си е пандела. Дамгата си е дамга."

 Милена Върбанова

 

20 Коментара

Диляна

преди 11 месеца

Това, което ме подразни, още в първото Ви списване, беше, че никой не Ви е упълномощавал да говорите от името на цялото българско общество, още по-малко да съдите от негово име. И в тази връзка, защо решихте,че може да изсипете словесната си помия върху г-жа Димитрова, а самата Вие следва да бъдете пазена от такава? Последното, кото ще каже, е, че прокуратурата не е казала, че няма престъпление, а че няма доказателства срещу предполагаемия извършител. Разликата е от земята до небето. Но вероятно не Ви изнася.

Коментирай

Георги

преди 11 месеца

Браво Милена за статиите и и за коментара. Все така.

Коментирай

Латя

преди 11 месеца

Здравейте. Бих се подписала под всяка Ваша дума, госпожо Върбанова. Аз живях близо 20 години на Тенерифе и уверявам целия свят, че долнопробната сага, която сътвори Диана Димитрова в съучастие с медиите, не би могла да се случи и в Испания. Няма какво повече да добавя към написаното от Вас освен това - радвам се, че Ви има, Вас и перото Ви, за да отворите очите на слепите и да заклеймите долнопробните консуматори на Сороспийската трапеза.

Коментирай

Бат Геле

преди 11 месеца

Много добри статии, точно, грамотно и с отговорна гражданска позиция! Благодаря на авторката! Че иначе с постовете на тази Диана Димитрова заприличахме на на държава, състояща се от хора като бабичките пред блоковете в Столицата: "Шушу мушу, Шушу мушу- странен шум"

Коментирай

Бони

преди 11 месеца

Браво! Едно достойно мнение. Между другото, много пъти си задавах въпроса, който със сигурност е стоял и пред съда: датата под снимката на насинената девойка и защо при ритник в окото самото око не е с насядала кръв в него.

Коментирай

Бони

преди 11 месеца

Браво! Едно достойно мнение. Между другото, много пъти си задавах въпроса, който със сигурност е стоял и пред съда: датата под снимката на насинената девойка и защо при ритник в окото самото око не е с насядала кръв в него.

Коментирай

Марина

преди 11 месеца

Въпросната актриса изигра ролята, написана й от сороските кукловоди и и бе заплатено подобаващо! Не знам как ще има лице да играе за в бъдеще. Но това, което ме възмущава до дъното на душата е, че такива като нея вредят на истинските жертви, на които след постановки като нейната, никой няма да вярва!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.