На добър час към канавката

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/na-dobar-chas-kam-kanavkata/6725 SvobodnoSlovo.eu
На добър час към канавката

Данчо, един, който ти нарече изменик на родината, тази вечер ти казва това което каза на 19 май 2017 година от трибуната в град Джебел. По повод на казаното от мен ти ме нарече публично национален предател.

Тази вечер пак, го повтарям, Доган беше и остава един агент на държавна сигурност и Русия. Целият живот на Доган е изграден на измамата. Всичко което той е вършил е ИЗМАМА. Доган е човекът, който е нанесъл най-големи вреди на България и още по-лошо и на общноста на мюсюлманите в България.

Доган и ДПС бяха създадени от дс за да изпълнят най-гнусната в нашата история работа, да спаси тези които се гавриха със мюсюлманите в България от справедливо наказание, използувайки наивноста на тези отрудени хора.

Обратното броене започва. Спомням си добре нахалната ти физиономаия по Панорама, когато се похвали, че ще дадете своят принос Радев да не стане президент. Късно е ментичка, обратното броене започва. Това е само началото. Зная, че ще се опитате да се врътнете, но който се опита да поаволи това ще бъде ометен заедно с вас. На добър час към канавката.

Europeen Dialogue

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.