На мен ми е обидно България да бъде представлявана от психопатриотичната агитка в Русия. Както ми е обидно да бъде представлявана от Денков, Тагарев и Габриел в ЕС и САЩ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/na-men-mi-e-obidno-balgariya-da-bade-predstavlyavana-ot-psihopatriotichnata-agitka-v-rusiya-kakto-mi-e-obidno-da-bade-predstavlyavana-ot-denkov-tagarev-i-gabriel-v-es-i-sasht/127884 SvobodnoSlovo.eu
На мен ми е обидно България да бъде представлявана от психопатриотичната агитка в Русия. Както ми е обидно да бъде представлявана от Денков, Тагарев и Габриел в ЕС и САЩ

Много хора от вчера ме питат какво мисля за посещението на трима депутати от Възраждане в Москва по повод покана от партията на Путин. Затова и с риск да разочаровам някои, ще си кажа мнението:

Аз съм русофил. Преди това съм българка и съм готова да прегризя гърлото на всеки, който прави нещо вредно за България, без да ми дреме от коя страна на силите е. Подкрепям Русия, но е факт, че тя прави големи грешки в България, които за съжаление се виждат. Залагането на куци коне е една от тях. Не приемам почетен консул на Русия в България да е Георги Гергов. Не приемам това, че Горбачов ни хвърли на вълците, тоест американците, а сега руснаци ни наричат нас предатели. Не приемам в Русия да е добре приет един Румен Петков, който макар и напоследък да е кротък, всички знаем каква слава има. Не приемам да се канят хора, които са, меко казано, скандални. Може би Малинов е единственият читав човек, който е публично свързан с Русия.

А малоумието да отиде член на Постоянната комисия по отбрана в Народното събрание - депутат от Възраждане, в Москва, на събитие, организирано от Министерство на външните работи на Русия, мога да обясня само с това, че изобщо не са мислили. Впрочем из медиите се върти само един депутат. Което показва, че не им знаят нито физиономиите, нито имената на възрожденските депутати, които са вече втори мандат в Народното събрание. Знаете ли имената на тримката, изтипосали се до Румен Петков? 

На мен ми е обидно България да бъде представлявана от психопатриотичната агитка в Русия. Както ми е обидно да бъде представлявана от Денков, Тагарев и Габриел в ЕС и САЩ. Нивото е едно и също. Обидно.
Та такива ми ти работи. И не е като да не са знаели кои отиват.

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

Дени

5 months before

А мен ми е обидно Гунева , че такива като теб и Томова от Афера смеят да се Наричат Свободни Журналисти ! Като сте такива Българки и Русофилки ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ ПОНЕ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ срещу Пеевски , Доган и ДПС , Защо ? И не , че съм Фен на Възраждане и Румен Петков , но те са поканени в Русия !За твое съжаление ТИ НЕ СИ ПОЛУЧИЛА ПОКАНА !

Коментирай

Чичо

5 months before

Подкрепям!!!

Коментирай

Чичо

5 months before

Горното не беше за Дени!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.