НАБЕРИ "F" ЗА ФРАНКЕНЩАЙН

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/naberi-f-za-frankenshtayn/110644 SvobodnoSlovo.eu
НАБЕРИ "F" ЗА ФРАНКЕНЩАЙН

НАБЕРИ "F" ЗА ФРАНКЕНЩАЙН

Заимствам това заглавие от Артър Кларк, защото именно Франкенщайн беше порочно заченат вчера. Създание, грубо и набързо съшито от две трудно съвместими, ненавиждащи се части - чудовище, което ще унищожи създателите си. (А, не дай Боже, и всички нас.)

Ротационното, каквото и да значи това, правителство на мутрите и шарлатаните ще бъде на тройно подчинение. Ще му нареждат едновременно "Големия брат" и "Отвореното му общество", евробюрократите и няколко клана на българската мафия. 

Затова:

Вътре, то ще променя законите и Конституцията, за да ги синхронизира с евроатлантическите ценности, ще приема сиромашки бюджети, за да отговаря на измислени критерии и ще сложи ръка на чаканите милиардите, за да си ги преразпредели.

Вън, то ще продаде окончателно нашата кауза за Повардарието, ще ни привърже плътно към затъващата европейска колесница, ще ни набута в тресавището на войната.

И няма на кой да се сърдим, сами си го избрахме.

Калин Тодоров 

2 Коментара

песимист

преди 11 месеца

Сами ли си го избрахме?!

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

9 месеца си е една бременност. Ако Боци е опраскал Марето, следва ротационно да опраска и академик Денков. После и киртака и гнома… Боци не е боклук. Боци е велик. Боци, цункам те. Боци, праскай наред с 200… "Е*ал съм го" - последната мисъл на Бойко Борисов, когато взима важно решение...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.