Наглостта на магистралката "сексоложка" от посолството на 404 наистина няма граници

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/naglostta-na-magistralkata-seksolozhka-ot-posolstvoto-na-404-naistina-nyama-granici/112190 SvobodnoSlovo.eu
Наглостта на магистралката "сексоложка" от посолството на 404 наистина няма граници

Наглостта на магистралката "сексоложка" от посолството на 404 наистина няма граници. Споделих по-рано, но чак сега виждам каква точно е причината и изслушах интервюто.

Така е, когато хората вместо да си работят по професията биват изпращани за посланици, трагедията е пълна, а бандата де/би/ли, дето са ѝ се вързали, са по-зле и от нея.

Просто ум не ми го побира как може така нагло да се бърка в неща, които хич не са ѝ работа като кой и защо да оглавява СЕМ. Разбирам, че наглостта и безочието са част от длъжностната характеристика на остновната ѝ професия, ама чак пък толкова... Самото ѝ изпращане в България е унижение и е редно от българска страна да се поиска отзоваването ѝ, но с този продажен елит, конкуриращ се по гювендийство с нея, няма шанс.

Sonya Kirby

5 Коментара

Червената шапчица

преди 10 месеца

Урсулата фон дер Лайен се обръща към съпруга си- - Скъпи, искаше ми се да си малко по-романтичен! - Ти и така роди осем деца, ами ако бях и романтичен.

Коментирай

!!!!

преди 10 месеца

Още един регион в Украйна (Черниговска област) след Киевския Оболон и ИваноФранковск започва обща мобилизация. Всички военнослужещи от 18 до 59 години се изчакват във военната служба без призовка. Явно месомелачката на Путин е глътнала доста фашисти които Зеленски като на ишлеме натъпка в нея. Слава на кървавият клоун и фашисткият му режим! Последният украинец скоро ще загаси светлината на фашизма за можем да живеем нормално. Краят им наближава.

Коментирай

Дърътия топор

преди 10 месеца

Що обиждате магистралките като ги сравнявате с този междуполов гнус.Издрайфах се из дъно като я погледнах.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.