Натъжавам се, когато съм бил прав! Трудно ще го обясня

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/natazhavam-se-kogato-sam-bil-prav-trudno-shte-go-obyasnya/122425 SvobodnoSlovo.eu
Натъжавам се, когато съм бил прав! Трудно ще го обясня

Натъжавам се, когато съм бил прав! Трудно ще го обясня.

Вчера разбрах, че страницата ми е включена в публикувани списъци на английското разузнаване, като "руска пропаганда". Хареса ми, честно казано! Не знаех, че английското разузнаване е в пълен професионален упадък и може би затова съм го давал за пример на студенти в моята работа. Има, обаче, добра новина. За разлика от вас и всички собственици на медии в аризонската ни мечта, аз зная адресите и имената на лицата, които битуват в медийното пространство под псевдонима "английско разузнаване". И искам да им кажа, че руската пропаганда не ми е силната страна, но виж да вляза невидимо в домовете им, дори и зад Океана, не представлява никаква трудност.

Дори в ония техни явочни квартири, в които ги укриват по специален ред. Да си представят само, като знаят това, на какво е способно руското, китайското, иранското или друго разузнаване, което има поставена подобна задача. Освен всичко "зад Океана" не е единствената работна среда. Нещо повече! Там нещата са пределно ясни за всички.

Затова, моля най-сърдечно английското разузнаване , да помисли добре за себе си, като отчита новите политически реалности от последните часове на световната карта. Това няма да може да го направи един Прокопиев, например, но за английското разузнаване ще е детска игра. Нека опитат. Ако не успеят съм готов да им помогна, но при много тежки условия. Защото играта е към своя край и няма време за празни приказки, като досега. Но това си е техен проблем, не мои. 

Вчера разбрах, че някои хора стават излишни! Не за мен, а за света.

Николай Марков

7 Коментара

Червената шапчица

7 months before

Преди няколко дни един мишок, Димо Гяуров каза, че Хисбула са му вдигнали мерника. Сега пък Пухльо ни информира - " разбрах, че страницата ми е включена в публикувани списъци на английското разузнаване, като "руска пропаганда". Преди време Боци каза, че доган го е поръчал... Много герои, ве...

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Ако моя Спиридон до понеделник не ми купи нови ботушки, такъв атентат ще му спретна, че ще завижда на осама бин ладен...

Коментирай

Никола

7 months before

Ясно е. Защото правотата установява неправдите които са факт.

Коментирай

хаха

7 months before

Марков има ново видео при Карбовски. Айде изрожденската команда да бега да заработва.

Коментирай

Бах мама му . . .

7 months before

. . . но виж да вляза невидимо в домовете им, дори и зад Океана, не представлява никаква трудност . . . - Худини, братче . . . :)

Коментирай

Вчера разбрах, че някои хора стават излишни! . . .

7 months before

Худини . . . Недей така . . . На кого ни оставяш . . . :(

Коментирай

Майор Майоров

7 months before

Какво разбира. Марков от шпионаж,водят децата на училище и чакат баровците пред квартирите на любовниците.Не забелязвате ли,че тези които разбират си траят.Райдовски се опитваше,по едно време да се прави,но го четяха само кръчмарските анализатори.Марков просто се прави на значим,за рекламата......

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.