НАТЕГАЧИ И ПОМИЯРИ- ТРУЖЕНИЦИ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ БАРДАК!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nategachi-i-pomiyari-truzhenici-ot-evroatlanticheskiya-bardak/54372 SvobodnoSlovo.eu
НАТЕГАЧИ И ПОМИЯРИ-  ТРУЖЕНИЦИ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ БАРДАК!

НАТЕГАЧИ И ПОМИЯРИ-

ТРУЖЕНИЦИ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ БАРДАК!

„Още през 1918 г. по инициатива на Владимир Ленин се разработва план за „монументална пропаганда“, чиято цел е разпространение на социалистическата идеология. Важно място в него заема изкуството, на което е отредена ролята да обслужва партийните цели. След установяване на „диктатура на пролетариата“ в държавите, попаднали в сферата на влияние на СССР (страните от Източния блок), социалистическият реализъм е възприет и в тях. Държавните им ръководства го налагат като единствено правилен художествен метод, определян от тях като „нов етап в художественото развитие на човечеството“ и „закономерно продължение и развитие на най-добрите реалистични традиции на изкуството“.

(Интернет)

По спомен - догмите на литературния художествен метод „социалистически реализъм” се градяха върху единствено позволения от държавата на „диктатурата на пролетариата” в изкуството конфликт: „Доброто” срещу „Още по-доброто”!

Докъде доведе всичко това - би трябвало да е вече напълно ясно!

Обаче , не!

Не стигаше днес тоталната пропаганда на единствено верния и правилен евроатлантизъм, след писанието на стоте „публични личности интелектуалци”, дето се лее целодневно по всички централни телевизии от някоя си „писателка” Теодора Димова (срам и позор за баща си) , но и като черешката на тортата днес по обществената телевизия са поканени да дискутират двама евроатлантици Шаламанов и Кисьов - за да потвърдят догмите на соцреализма и евроатлантизма - коя е по-правилната линия:

„Добрият срещу „Още по-добрия и Правоверен Евроатлантизъм”!

И съвем не случайно леят хвалебствени и животоспасяващи за себе си и кохортата наоколо нагли западни хрантутници войнолюбски дитирамби за „крещящо необходимото за нацията и за народа правителство” - с непременното участие на Крадливата, Малоумна и Пъзлива Банкянска Мутра!

Щото са лапали, лапат – и се надяват да лапат, ведно с комунистическите им предци и правоверното им – този път - проевроатлантическо потомство - до свършека на света! 

„Единствената поука от историята е, че никой не си взема поука от историята.”, както казва философът!

Аман се рече от едноклетъчни, свръхусърдни натегачи и помияри, правоверни-

и съответно добре заплатени труженици от Евроатлантическия бардак!

А за морал – забравете!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

1 Коментара

Иванова

преди 1 година

Това не са интелигенция, а нагли нагаждачи без морал и достойнство.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.