Не ме интересува друго, а кой е брокерът на Костя Копейкин?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-me-interesuva-drugo-a-koy-e-brokerat-na-kostya-kopeykin/114126 SvobodnoSlovo.eu
Не ме интересува друго, а кой е брокерът на Костя Копейкин?

Не ме интересува друго, а кой е брокерът на Костя Копейкин? Брокерът му е уредил имот за 4500 лева общо за 1089 кв.м урегулиран поземлен имот във Варненско, с. Константиново, до къщата със субсидията! По 2 Евро на квадрат. Естествено, имотът е на името на майка му. Тя последно май късаше билетчета на един открит басейн във Варна, явно доходоносна работа.

А Вие, фенове заблудени, продължавайте да го защитавате.....

Елена Гунчева-Гривова

8 Коментара

Червената шапчица

преди 9 месеца

Тази откачи окончателно… Предлагам да арестуваме Костадинов, да го опечем и да го изядем.

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

- Здравейте, Ивайло! - Здравейте... Познаваме ли се? - Аз съм психоложката на бившата ви приятелка, Петя. Можете ли да и пишете, че още я обичате? Отдавна не е идвала, а искам да отида на почивка в Гърция...

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Хотел. Рецепция... - Може ли стая за една нощ? - Женени ли сте? - Да... и двамата...

Коментирай

Нина

преди 9 месеца

Всички агенти са активирани срещу Костадинов.Очакваме включване от Пухльо.

Коментирай

Мина

преди 9 месеца

Когнитивният дисонанс блокира мозъка. В съответното състояние той работи на принципа- колкото по- голяма е лъжата, толкова повече ще и повярват. Губи всякаква възможност да анализира фактите. Добри психолози имат. Колкото повече представяте брутални факти- толкова повече софтуерът(програмиран)- ще ги отхвърля.

Коментирай

Кенеф Мъртъф

преди 9 месеца

Касиерката която изплаща хонорарите на Пухльо и Ленчето е една и съща.

Коментирай

Ники Дончев

преди 9 месеца

Шапке недоклатена или фес неразпран, отивай да крепиш на късопишков мъдурите за два (2) лева на час! Аман от платени патриотични галфони@

Коментирай

Гошо

преди 9 месеца

И мен не ме интересува друго. Интересува ме по колко и заплащат на Авторката за всеки пасквил против Възраждане и Костадинов, по журналистическа тарифа, или по юридическа, по колко - по100, по 200, по 300 , или повече и само от едно място, или от повече, щото такива "блестящи" материали вършат чудесна работа. Хайде журналистите ги кръстихме вече мисирки, на тях им е простено, но когато юристи скочат в такава битка, картинката в отечеството става неспасяема. Ако някой си мисли, че ще последва отговор, няма да има. Това не е плюене, а същото питане като в материала, само че без очаквани последици, че и безплатно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.