НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПРиМОЦИЯТА - ЧЕТИРИ БАБИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-propuskayte-primociyata-chetiri-babi-na-cenata-na-edna/126749 SvobodnoSlovo.eu
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПРиМОЦИЯТА - ЧЕТИРИ БАБИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПРиМОЦИЯТА - ЧЕТИРИ БАБИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА

Който още се чуди що са това евроатлантически ценности и имат ли почва у нас, ги запознавам с последния крясък в евроатлантическата мисъл - мъртвите да могат да избират пола си. По какъв начин ще формират волеизявление за това с оглед текущото им състояние, не става много ясно. От друга страна, мъртвите в САЩ гласуваха, така че явно науката и по-скоро политиката имат огромни напредъци /ама каква думичка, аааа? КП я каза и все ми се искаше да мога да я употребя някъде/. 

Значи например двамата ви дядовци са мъртви, починали, в отвъдното и гушнали босилека. Отдавна. Например преди около половин век. Но местният ЛГБТ политически клуб намира данни, че дядо ви е носил розов потник, докато е строил Хаинбоаз, което според тях е сигурен знак, че се е мислел за жена и съответно предприемат правна процедура таз несправедливост да се оправи. Естествено, вие нямате думата, важни са желанията на дЕдо ви от отвъдното. 

При тая либерастка мисъл в законодателството, въпрос на време е официално съдът да обяви дядо ви за ваша баба. И така ще се окажете например с четири баби и нито един дядо. Или обратното. 

Вие си мислите, че проблем са ви нарастващите цени, бедността, монополистите и корупцията. И че за това спорят евроатлантиците. Ядец! Спорят, че дядо ви от отвъдното иска да ви е баба!

Елена Гунчева-Гривова

9 Коментара

Майна

5 months before

Дори и коментарът ти за това извращение не е с божественото Слово...- дядо ви - ,,гушнал босилека,,. Аз не пиша вече под твоите ,,коментари,, Имам все пак достойнство да не влизам в тинята .., защото така вони от тях. Защото според тях над 315000 българи ( толкова са последователите на Възраждане във фейсбук) , аз нямам фейс, значи сме много повече, ти определи като ниско образовани дебили. Виждам ,че с право да се дистанцирали от теб, от коментарите ти. Те не са с насочена хуманност , те сеят нещо друго..

Коментирай

Майна

5 months before

Погледни си заглавието..Как не те е срам Тяхното е сатанинско , а ти с какво се различаваш..? Отвратен съм..., отвратен

Коментирай

jvg

5 months before

Гунчева, отново сте във второ лице, множествено число, от къдЯ вземате това самочувствие за непогрешимост и наличие на качества за поучаване на простите хорица, не разбирам? Ама щото съм прост вероятно.

Коментирай

darkaveng

5 months before

Майна, jvg, споко, бе, ще получите инфарктец, инсултец, все лоши нещица! Ако има те нещо позитивно - вие сте хората! Иначе - у джендърията, ще ви приемат с отворени обятия! И не забравяйте да пишете след като "гушнете букета" като кави ще да сте! Анадънму?

Коментирай

Майна

5 months before

Кво е това анадънму ,бе? Така може да говориш на помакинята си . За нас не бери грижа .Ако не знаеш български да ти поясня- от майка си и от баба си не съм чувал подобни изрази .Примитивизмът и вулгарноста в мисленето не приемам. И да ти го кажа - аз харесвам женствеността в жената, това ли е джендърско ? Ако неджендърското е Гунчева, пази ..Боже..

Коментирай

Боби

5 months before

Разговор между сапьори: - Открих устройството! - Какъв цвят са кабелите? - Единия а пепел от рози, а другия много нежно тюркоазено. - Ейй, къ ша изгръмиш некой ден с тия европейски ценности!...

Коментирай

Боби

5 months before

Из американски учебник по история: - До идването на Колумб, американците били принудени да живеят в Европа. -------------------------- Днес от Европа съобщиха, че българските мъже са много изостанали, защото още спели с жени.

Коментирай

Боби

5 months before

- Какво значат "Европейски средства"? - Това са пари, взети от бедните в богата държава и дадени на богатите в бедна държава. -------------------- Руския газ влизащ в България, носи в себе си корупция, сепаратизъм и имперски амбиции. Поради тази причина преди да влезе в България, на територията на Турция, той ще бъде пречистен от тези гадости, и към него ще бъдат добавени европейски ценности, и дори няколко молекули Американска свобода!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.