Номинираният за премиер проф. Габровски е отправил покана за среща с всички парламентарно представени партии

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nominiraniyat-za-premier-prof-gabrovski-e-otpravil-pokana-za-sreshta-s-vsichki-parlamentarno-predstaveni-partii/26352 SvobodnoSlovo.eu
Номинираният за премиер проф. Габровски е отправил покана за среща с всички парламентарно представени партии

Номинираният за премиер проф. Габровски е отправил покана за среща с всички парламентарно представени партии. Някои от поканените ще се видят с професора, за да му кажат "Добър ден. Няма да Ви подкрепим. Довиждане!".

Други пък изобщо няма да се срещнат с професора. Този безсмислен процедурен церемониал още повече дискредитира и компрометира авторитета на Габровски и го прави за посмешище, защото всичко се разиграва с негово публично оповестено съгласие и участие.

Как този добър лекар и неврохирург ще гледа в очите колегите си от клиниката по неврохирургия, която ръководи? Може да пие едно малко с акад. Герджиков, който да му подскаже как се правят тия работи и да му даде жокер в смехотворната ситуация, в която го вкара Бойко

Любо Кольовски

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.