Някои европейски държави са изправени пред катастрофа

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyakoi-evropeyski-darzhavi-sa-izpraveni-pred-katastrofa/139850 SvobodnoSlovo.eu
Някои европейски държави са изправени пред катастрофа

Някои европейски държави са изправени пред катастрофа. От една страна - икономическа. Защото например Танте Меркел покани мигранти с идеята да работят и да осигуряват на застаряващите немци работна ръка. Без да се съобрази с народопсихологията на гостите, които им виснаха на вратовете и решиха, че всички са им длъжни. И освен да получават помощи и да лежат, започнаха да грабят, изнасилват и убиват. Все по-застаряващо население, наплив от мигранти с крайно различни обичаи и култура, които имат претенции другите да се променят заради тях. Икономика, в която няма кой да работи, а внесената чужда работна ръка не покрива професионалните изисквания. Съчетано с все по-скъпоструващата социална система, вече предназначена да издържа гостите и липсата на сигурност в утрешния ден. На фона на това хиляди украинци, които се държат нагло и арогантно, а от залъка на европейските данъкоплатци измъкват пари, за да хрантутят една корумпирана украинска клика, начело с американското мекере Зеленски.

Европа можеше да издържи по-дълго, ако Русия беше победена. Но не е и няма и как да бъде. И горчивият вкус на загубата и чувството, че Европа отново е от неправилната страна на войната, засилват чувството на безнадеждност у европейците. Излизат от добре уредените си къщи и виждат пред дома си мигранти, наркомани, децата им са изнасилвани по улицата пред погледите на полицаите, които пазят гостите, а не тези, които им плащат заплатите.

Докога смятате, че това ще продължи? Европейските народи, колкото и да са толерантни и с промити мозъци, вече не могат да търпят. Още повече, че заради поредицата погрешни решения на луди лидери, стандартът им на живот рязко спадна.

Промените предстоят много скоро и ще бъдат много неприятни за тези, които смятат, че контролират света....

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Kiko

1 month before

A be stiga s tva otslabvane , be... Kvoto i da pies, ako nagavas tlasti manji sas svrahkalorii deto ne gi izrazhodvas , izgarias demek, niama da zaslabnes, prost balans

Коментирай

Ст.Лозински

1 month before

Както винаги - почтена спрямо истините! И реалист без финтифлюшките на съображенията. Това е Елена Гунчева. Дай Боже, повече такива "неудобни" журналисти.

Коментирай

Exee.

4 weeks before

Гунчева ,.. Европейските народи отдавна са зомбирани и приели либералния розов свят (без Унгария, Белорусия, Русия и донякъде Полша ,Сърбия и Словакия..) и вече са се предали. Не могат да усетят че светът им умира . Важното е че те са щастливо усмихнати.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.