Някой досеща ли се защо Русия се обръща към САЩ по този въпрос, а не към Украйна?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyakoy-doseshta-li-se-zashto-rusiya-se-obrashta-kam-sasht-po-tozi-vapros-a-ne-kam-ukrayna/113473 SvobodnoSlovo.eu
Някой досеща ли се защо Русия се обръща към САЩ по този въпрос, а не към Украйна?

Русия е поискала съвсем официално от САЩ закриване на сайта "Миротворец". 

Някой досеща ли се защо Русия се обръща към САЩ по този въпрос, а не към Украйна? И ако въпросните "миротворци" са всъщност наемни убийци от цял свят, координирани от САЩ с цел ликвидиране на чужди граждани от цял свят, това не е ли тероризъм? Питам, защото професионалната ми представа по темата взе да се изкривява. И в крайна сметка как да се защитим от убийство, организирано в сайт поддържан от американски сървър, ако просто стоим и чакаме присъдата? Очевидно, че България на която сме лоялни данъкоплатци няма да ни защити, дори може да помогне да бъдем убити.

Дали да не си направя един "Миротворец", базиран в Иран? За да имаме паритет на събитията. И като ще се умира, поне да има някаква реципрочност. Така е честно.

Николай Марков

5 Коментара

Съгласен

преди 2 месеца

Може би сте прав! Но сме овчи народ! Мълчим и търпим до последно! А доячите на крави това и чакат, както виждаме!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

ГЕРБ, ППДБ и ДПС изграждат партийни структори, правят си листи с верни хора, печелят избори и цялата власт е тяхна. Правят си коалиции помежду си и всички институции са техни. През това време три вагини ни казват да не гласуваме или сами да издигаме кандидатури и да гласуваме за своя избор. Трите непоръбени вагини са веселина томова, николай марков и тая ченалова… Само си представете една гнила ябълка - непоръбена вагина как вони…

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Освежаващ масаж със замразена краставица срещу бръчки и торбички под очите. Първо намерете свежа краставица и я измийте добре. Без да белите кората, просто си я заврете в задника. Бръчките и торбичките под очите няма да изчезват, но ще ви стане хубаво в тези жеги.

Коментирай

Баба Злата

преди 2 месеца

Сложете една лятна снимка на Марков, моля, съблечете му тоя пуловер, навън е 40 градуса!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.