Няма ИДИЛ, няма миндил

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyama-idil-nyama-mindil/130446 SvobodnoSlovo.eu
Няма ИДИЛ, няма миндил

Няма ИДИЛ, няма миндил.
В хода на разследването са събрани доказателства за връзки между терористите, нападнали "Крокус Сити Холл" в Красногорск, и Украйна, съобщиха от Следствения комитет на Русия.
"Първоначалните резултати от разследването напълно потвърждават планирания характер на действията на терористите, задълбочената подготовка и финансовата подкрепа от страна на организаторите на престъплението. В резултат на работата със задържаните терористи, изследването на иззетите от тях технически устройства, анализа на данните за финансовите транзакции са получени доказателства за връзката им с украинските националисти", се казва в публикация на руския Следствен комитет в канала му в Телеграм.

Освен това има потвърдени данни, че терористите са получавали значителни суми пари и криптовалута от Украйна, посочва агенцията.
СК съобщи и за задържането на още един заподозрян, участвал в схемата за финансиране на атентаторите от "Крокус".

"Установена е самоличността и е задържан още един заподозрян, замесен в схемата за финансиране на терористите. Разследването ще подаде молба до съда за избиране на превантивна мярка срещу него под формата на задържане под стража", - се отбелязва в съобщението.

Армен Попов

4 Коментара

Миндил

преди 4 седмици

Ша си изперем Напалеонките шги проснем да са сушат на терасАта белким Чуковите са изпразнат...Опят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.