ОБЕДИНЕНИЕ - САМО СЛЕД ВЪЗМЕЗДИЕ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/obedinenie-samo-sled-vazmezdie/7934 SvobodnoSlovo.eu
ОБЕДИНЕНИЕ - САМО СЛЕД ВЪЗМЕЗДИЕ!

Тези дни отново всички зоват за обединение. Съединението прави силата и така нататък. Политици твърдят, че, за да има правителство, трябва да се обединят и т.н., но чисто пожелателно, в момемнта, в който се отвори възможност да докопат властта, изведнъж се оказва, че единение и обединение няма и няма как да има.

Много обичам гръмки думи. Звучат убедително, решително и смело. Докато разумът не се намеси и не разрита емоциите. На практика например как може да се обединят патриоти и соросоиди, леви и десни, крадци и почтени? Няма как и няма и начин.

С кого да се обединяваме? С мутрите, които досега ограбваха България? И тук не визирам само гербоидите, но и тези преди тях. Да се обединяваме с Ристето, който беше в правителството на Борисов, а сега се прави на голям протестър и демократ? И който е спонсориран от "Америка за България" и е пръв на килимчето на Козяк? Да се обединяваме с МаЯма, сестра Галева? С кого? Да се обединяваме с лелки- ПП ГЕРБ /прости п..и ГЕРБ/, или лелки за Киро?

Е, не става! На първо място трябва ясно да се очертаят границите, които не трябва да се преминават - а това са българските национални интереси. Който ги е предал, завинаги е останал отвъд тази линия и обединяване никога не трябва да има. Няма и как да се обединяваме с тези, които продават българските интереси на чужди държави. Няма как да се обединяваме с тези, издържани от чужди НПО-та, така наречените грантояди.

Първо трябва да има възмездие - за националните предатели, за соросоидите и тези, които слагат личните си интереси над българските. Когато се поразчисти, тогава читавите и истински българи ще се обединят. Но докато първо не започнем от разделението на здравото от гнилото, съединение и обединение няма как да има! Защото гнилото разваля и читавото!

Та- първо ВЪЗМЕЗДИЕ! И след това - заедно всички истински българи ще се борим за България!

И да напомня думите: "Предателите заслужават само....!".

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.