ОМРЪЗНА МИ ОТ ЛИЦЕМЕРИЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/omrazna-mi-ot-licemerie/120921 SvobodnoSlovo.eu
ОМРЪЗНА МИ ОТ ЛИЦЕМЕРИЕ

 

Съвсем умишлено вече няма новини от Газа. Поне публични. Там в момента се извършва зверски геноцид, но било престъпление да се казва за това, защото те, горките израелци, само се защитавали....като избиват деца, бебета, жени и мирни жители. 

Потресаващо е как логиката изобщо липсва. Значи, Хамас са терористи, защото били убили израелски деца. А КАКЪВ Е ИЗРАЕЛ, КОЙТО УБИВА ПАЛЕСТИНСКИ ДЕЦА? 

Когато това го прави терористична групировка, нещата са ясни. Но когато го прави цяла една държава, въоръжена до зъби, с редовна армия, която избива деца, това какво е? Хайде юдеофилите да ми обяснят какво е? 

Няма и никога няма да има оправдание за убийствата на деца, жени и старци. Има само презрение и желание за възмездие. Колкото и да го криете какво правите в Газа, светът вижда истинското ви лице!

Мълчанието ни днес Е РАВНО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Или сме човеци, или завинаги се лишаваме от правото да се наречем такива, ако мълчим пред смъртта на деца!

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Борис

преди 2 седмици

На времето българите не са си мълчали,благодарение на което близо 50х.евреи са спасени от газовите камери.Сега обаче мълчим за спасението на избитите в Газа невинни дечица!Мълчим даже и когато един юродив,потомък на един от спасените прати Православието ни на майната си,забравяйки,че майната му е българка Днешното ни мълчание пред еврейските престъпления и не само,е предвестник на утрешното ни затриване като нация!

Коментирай

Хикс

преди 2 седмици

Амбреаж ,анадъмо?

Коментирай

Хикс

преди 2 седмици

Амбреаж ,анадъмо?

Коментирай

жужунце

преди 2 седмици

Еленке, ти си подвластна на всякакъв род предразсъдък. Не можеш реално да анализираш събитията. И, все повече , т.е. категорично, се определяш като антисемит, визирайки темата. Я, вземи та прочети някоя и друга книга, която да те просветли/ако е възможно/ за това що е Хамас, палестинци и евреи в Израел. Па, се замисли /ако можеш/ и тогаз пиши . Ще ти помогна на първо време - в рубриката Коментар на Свободно слово от днес - Божидар Чеков. Не ми се вярва да го направиш, щото много работиш/шеташ из фейса/ . Ако го прочетеш, съмнявам се, че ще ти светне под шапката. А, като стана дума за работа - адвокатстването зае . . .а ли го?

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 седмици

БФС е ДПС! Ами то май и БНТ е ДПС...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.