ОПГ ГЕРБ и ДБ/ПП не се харесвали, нямали си доверие и прочее, но ще си легнат заедно

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/opg-gerb-i-dbpp-ne-se-haresvali-nyamali-si-doverie-i-prochee-no-shte-si-legnat-zaedno/111302 SvobodnoSlovo.eu
ОПГ ГЕРБ и ДБ/ПП не се харесвали, нямали си доверие и прочее, но ще си легнат заедно

Не са прави от прокуратурата да искат имунитет.

Кирчо е излъгал в декларацията, че няма двойно гражданство с идеална цел - да се промъкне и разбие руското влияние. После е попаднал под него, но той не носи вина за това. Виновни са от Харвард, че не са го научили на почти нищо. Кирчо иска да помогне на българския народ, като го освободи с небългарски народ. Това е нормално, защото българите не разбират какво е свобода. Дотук не виждам нищо, което да се отнася към НК. Откраднатите от него милиарди, майната им, пари се печелят. Нищо не сме загубили с откраднат някой и друг милиард. Виж, обаче, някой си Кирчо да пипа чужда жена по задника при това жена на парламентарния шеф, това е престъпление. Ами ако я забремени? Какво ще е това дете - канадче или българче? Важно е, защото то ще бъде наследник на кирчовия трон на държавното управление. И ето ви новата канадска аристокрация от която ще трябва да спасяваме Бълария. За всичко друго, майната му Кирчо, ама голям похотливец излезе, бе, чоджум! Чужди държави, чужди пари, чужди жени, а сега и чужди деца. Все чуждото ти е в окото, сладко ти се вижда.

Не знаеш, че е отрова! И в Харвард не знаят.

ОПГ ГЕРБ и ДБ/ПП не се харесвали, нямали си доверие и прочее, но ще си легнат заедно. Имало тръпка в креватната игра и без да се харесват, особено с тайното присъствие в леглото на ДПС. Имам обосновано предположение, че всеки мъж ще стане и жена за много кратко време. Вярно, от време навреме ще има семейни кавги, драскания с нокти и закани, но после в леглото ще си оправят отношенията. Чувам, че в Швеция се организира европейско първенство по секс, та си мисля, че нашите депутати и правителство могат да се запишат за участие. У нас няма да получат признание, най-много да си навлекат някой бой, но в Европа ще станат шампиони. Признати от евроатлантическите техни партньори. Успехът им е гарантиран. Защото всеки ще е минал другия с двеста!

И защото не акъл, а друго се набива.

Въпрос към народните ни престъпници.

За Гешев е ясно, политиците, които се оказаха най-тежката организирана престъпност в страната му искат главата. Веднага. Ще ги разследва той ама друг път! Никой няма право да разследва депутати особено евроатлантици. Моят въпрос е за друго, обаче. Сега като махнете Гешев, господа народни представители, пак ли ще избиете до крак всички защитени свидетели?Защото ако остане жив дори един такъв, дупе да ви е яко.

И така, ще ги разстреляте ли? Както досега правихте.

Николай Марков

3 Коментара

Иван Пеев

преди 3 месеца

Нормално, платена любов. Никой не я е премахнал, нали?

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Аз нали ви казах, че Боци е велик…

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Влиза шефа: - Колеги, днес ще имаме брейнсторминг. - К'во е т'ва? - Ами, казвате първо нещо, което Ви дойде на акъла. - А бе, я си е*u майката!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.