Oпорката на ДПС е ясно. Искаме да помагаме на правителството, но то не ни слуша и прави гаф след гаф

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/oporkata-na-dps-e-yasno-iskame-da-pomagame-na-pravitelstvoto-no-to-ne-ni-slusha-i-pravi-gaf-sled-gaf/5177 SvobodnoSlovo.eu
Oпорката на ДПС е ясно. Искаме да помагаме на правителството, но то не ни слуша и прави гаф след гаф

Аз, а и хората от моята генерация, живяхме преди 1989 година и сме свидетели на говоренето от двете страни на желязната завеса. На Запад обществата живееха в условията на демокрация и на естественото им развитие. От източната страна на желязната завеса, говореха с дървеният език на ЛЪЖАТА. Линията се даваше и всички повтаряха като папагали дадената линия.

Наблюдавайки сега езикът и поведението на ДПС ми напомня точно това време на разговор между Запада и Изтока. От едната страна е Премиерът и Продължава промяната, а от другата страна Пеевски и ДПС. Това също ми напомня на актуалната тема сега. Русия струпва войски на украинската граница и обвинява НАТО, че готвел война. Тоест всичко лошо, което ти вършиш в пропагандата го преписваш на своят противник.

Сега опорката на ДПС е ясно. Искаме да помагаме на правителството, но то не ни слуша и прави гаф след гаф. Същото е и за златните паспорти, Пеевски е човекът, който е бил чадърът на тази криминална схема, но сега се прави пропаганден опит да се приписва всичко на хората, които сега управляват и по специално на Премиерът Петков.

ДПС може да разиграва такива сценарии, защото то не зависи от предпочитанията на своите избиратели. Те са в същото положение, както бяха всички българи по време на 45 годишното управление на комунистите, без право на мнение. Тоест във феодално владение. И заради това ДПС губи избиратели, само, чрез физическото напускане на крепостниците на районите контролирани от ДПС, чрез емиграция или чрез вътрешна миграция.

Петър Бояджиев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.