Освен употребяван празен презерватив, какво ново ни показват снимките на Бойко?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/osven-upotrebyavan-prazen-prezervativ-kakvo-novo-ni-pokazvat-snimkite-na-boyko/6916 SvobodnoSlovo.eu
Освен употребяван празен презерватив, какво ново ни показват снимките на Бойко?

В петък, 12-и ноември, в „ЕвроДикоФ“:

Кирил Петков отговаря на Бойко Борисов с истината за дарителите на ПП „Продължаваме промяната“. Какво поискаха спонсорите в замяна на шестцифрените суми, с които подпомогнаха кампанията. По информация на „ЕвроДикоФ“ някои наистина са се опитали да купят партията. С какво и колко - очакваме отговорите от специалния гост Кирил Петков, който ще бъде директно в студиото в 20.30 ч.

Дал ли е шефът на „Еконт“ наистина 310 хил. лв., както каза Борисов? Всъщност Събев е дал близо 2 млн. евро! Как и защо? Отговорите от самия Събев.

Какви истини и какви лъжи изговори пред онемялата в много моменти Цветанка Ризова по БТВ и пред водещите на Нова. Браво на Виктор Николаев и Мирослава Иванова. "Натиснаха" Борисов и той се оплете като пиле в кълчища - и за машините, и за Мата Хари.

Далаверата с 60-те милиона май се разплита в разследването на сайтовете „Bird.bg” и „Зов нюз“ - ясни са фирмите, ясни са хората. От Париж се включва журналистът Атанас Чобанов, а от Враца - колегата му Мария Димитрова след скандална пресконференция на ромския барон Тома Томов.

Как се изнасят в чували 60 млн. лв.? Коментар на финансовия журналист Петър Илиев.

Освен употребяван празен презерватив, какво ново ни показват снимките на Бойко? Коментар на Атанас Чобанов, който разчете и публикува метаданните на файловете.

Защо на Ицо Хазарта вече наистина му дреме? Интервю с Христо Петров.

Защо на „Инспектор Дюдю“ Борисов все не му се получава? Той се направи на Бареков, но не го умее. Ще го сравним с оригиналната Костинбродска афера и архивни кадри от коментара на Николай Бареков.

Защо големите национални телевизии пускат всяка глупост и лъжа на бившия премиер, а се разсейват за новите снимки от спалнята му?

„ЕвроДикоФ“, петък, 20 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.