От кога бивши президенти разбират от криминални събития без ясен резултат

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ot-koga-bivshi-prezidenti-razbirat-ot-kriminalni-sabitiya-bez-yasen-rezultat/109754 SvobodnoSlovo.eu
От кога бивши президенти разбират от криминални събития без ясен резултат

Не е нужно да си криминален репортер, за да знаеш, че първо са фактите, а след това анализите. За квалификациите и дума да не става.

От кога бивши президенти разбират от криминални събития без ясен резултат. Плевнелиев засякох за кратко и смених с "експертиза" от друг канал.

Още нямаме отговори на обикновени въпроси:

Какво е гръмнало. Как е задействано. Как се разбира кой е мишената. Какво я е спасило. Кой от екипа е знаел от къде ще минат. Кога екипът ще мине детектор на лъжата. Къде са очевидците на случилото се и какво точно са видели. Какво е възприел главният прокурор от събитието.

Какви са версиите за мотивите. Обикновено са повече от една.

Сплашването също може да е цел на подобен взрив!

Ако този инцидент (за радост само с нараняване на близките до пътя дървета от осколките "като нокът") се разследва като всяко престъпление, първите изказвания по темата ще дават отговори на тези въпроси.

Защо от вчера на ход са квалификациите, а не фактите.

Миролюба Бенатова

2 Коментара

Име

преди 11 месеца

"Защо от вчера на ход са квалификациите, а не фактите." Защото е важно да повярваме, че въпреки, че очевадно не е, все пак е, а с факти няма как да ни убедят. А защо е толкова важно да повярваме в това, ще разберем, като му дойде времето.

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

Приказки на празен стомах. Боко щяха да го стрелят, Доган - почти! Кой се прави по-добре на луд? Пък жената, пък децата... - дали изобщо са били там!? "Свидетели" са били само служебни лица май! Каскета отдавна е загубил доверие у хората, още от пребиваването си в резиденция Бояна! А Чехльо..., Чехльо е щастлиФт, че се е показал по телевизора!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.