Отвърнете лицето си от военнолюбците в политиката! Те отдавна са мъртви

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/otvarnete-liceto-si-ot-voennolyubcite-v-politikata-te-otdavna-sa-martvi/54380 SvobodnoSlovo.eu
Отвърнете лицето си от военнолюбците в политиката! Те отдавна са мъртви

Войната срещу Русия е най-голямата стратегическа грешка на САЩ и ЕС след ВСВ.

Наближава времето, когато причините за тази война в центъра на еврпропейския континент ще станат ясни на всички. Заговорът срещу Русия от страна на най-престъпното световно лидерство след края на ВСВ ще стане причина за тектонични размествания и оформяне на нов световен ред. Всички европейски и американски правителства, които съучастваха в това невиждано престъпление срещу човечеството, което изгори в огъня на войната хиляди деца, техните майки, бащи, дядовци и баби ще бъдат преследвани и съдени. Техните ограбени милиарди натъпкани в лични сметки ще бъдат отнети в полза на страните им, а голяма част от тези престъпници ще изчезнат така като се и появиха. Завинаги. Няма да има милост, нито място където да се укрият.

Войната не е игра.

Войната означава смърт на милиони човешки същества, по-голямата част от които напълно невинни. За таково клане се носи лична отговорност и всички политически лидери знаят това. Победителите никой не ги съди, но това се знае и от руския президент. Времето на големите илюзии свърши и няма начин бедните и ограбени европейци да умират по фронтовете в защита на собствените си политически палачи и техните съдружници. Лично аз няма да си мръдна пръста в защита на олигарсите, магистратите, висшите полицаи, политици и държавници, които ограбиха България и мен, докато превръщат страната ми в токсично сметище. Ще воювам срещу тях, до последния си дъх! Убеден, че тези лица заслужават само моето презрение и проклятие.

Отвърнете лицето си от военнолюбците в политиката! Те отдавна са мъртви.

Николай Марков

8 Коментара

Иванов

преди 1 година

Няма да има възмездие Марков, мъртвите са мъртви, убитите са убити. В Европа и света е имало стотици войни по прищевките на кралските особи, възмездие и да има, то не връща убитите. Тази мащабна простотия и омраза, която виждаме всички не е от вчера тя е вечна. Погледни каква тъпашка вакханалия тече по нашите медии, заляла с отровата си и прости и учени. Гледам го украинския комик как се дърви за Крим и как стана гробокопач на целия си народ.

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Музикантите от Вагнер ще открият мобилни пунктове за набиране на доброволци в Европа. Това съобщи диригента на оркестъра Пригожин. Заплатата била 240хил. рубли на месец + екстри. Понеже знам, че ще пуснат на свобода горките младежи с гръмките имена чеченеца и емилито / която е мъж/, много искам да ги зачислят към музикантите поне за месец. Ще се върнат преродени, ако не ги поеме за по нататъшно обучение истинския чеченец Кадиров.

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Днес съм щедър - още една новина. Руснаците са извадили са оня подводен дрОн . И той се е разприказвал. И знаете ли как са го извадили от 900 метра дълбочина? С един катамаран, връстник на крайцера Аврора, който обаче няма аналог по света!

Коментирай

Фон Паулус

преди 1 година

Синята брада да не внимава да не почервенее, когато за трети път руснаците прецапат Дунай и дебаркират във Варна и Бургас?

Коментирай

Въпроси и констатации

преди 1 година

Къде по-точно воюваш ти Марков? На стола пред компютъра или на дивана пред телевизора? Престани да се изживяваш като борец. Ти си един медиен хипопотам, затънал в блатото на собствената си неспособност за каквито и да било действия, но затова пък отворил ей такава уста.

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Фон Паулус, чети между редовете.

Коментирай

До г-на/г-жата/ ЛГБТ или каквото и да сте - с Въпросите и констатациите

преди 1 година

Нищо

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Като даваш някаква новина БАРЕТО, давай и источника. Нека не го корим Марков , всеки прави това, което може. На фона на цялата гнусотия в нашите медии, на фона на една чудовищна меркантилност, това, което пише и казва е като фар, за да не се чудим, че толкова хора са минали от ПП към Възраждане. Светът се променя с бясна скорост, само у нас политическите щрауси са заровили главите си в пясъка. "Voici 7 signes indiquant que la dédollarisation mondiale vient de passer à la vitesse supérieure" Светът се освобождава от диктата на долара, Африка се откъсва от своите бивши колонизатори, Саудитска Арабия , Иран, латинска Америка и други показаха, че не искат повече бандитизма на щатите и на т.н Градина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.