Перуката подала оставка като шеф на БФС. Идеална възможност да ПараПетите да предложат Лорер за поста

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/perukata-podala-ostavka-kato-shef-na-bfs-idealna-vazmozhnost-da-parapetite-da-predlozhat-lorer-za-posta/122002 SvobodnoSlovo.eu
Перуката подала оставка като шеф на БФС. Идеална възможност да ПараПетите да предложат Лорер за поста

Перуката подала оставка като шеф на БФС. Идеална възможност да ПараПетите да предложат Лорер за поста.

Даниел Божилов

9 Коментара

Червената шапчица

преди 5 месеца

Пеевски е с предимство, но да се явят двамата на кастинг пред Боко.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Украйна се радва на голяма победа. Успя да си възстанови половината от завзетите от Русия територии, заяви Йенс Столтенберг на пресконференция преди предстоящото двудневно заседание тази седмица на външните министри на страните от Алианса в Брюксел. ---- Миналата cедмица Съливан каза че трябвало да помислят как да обявят победа и да вървят на преговор. И днес Столтенберг победи. Чакаме преговорите. ---- Моля ви, кажете ми какво сте пушили, начело със Столтенберг. Искам и аз да пробвам от същото!

Коментирай

copy - paste

преди 5 месеца

Сиромаха пак еякулира. Не знам защо думите му се смятат за сатира..? "Декамерон" е сатира, а този пичага просто си злобее срещу различното мнение, защото е глупав... и разбира се, винаги е най-интелигентен, ние пак нищо не знаем и не сме схванали... абе самият персонифициран Въздесъщ!

Коментирай

copy - paste

преди 5 месеца

Всички работеха „на терен“! Новата мантра! Полицаите работиха на терен – пребиха стачкуващи. Електричари работеха на терен – трети ден някъде/ навсякъде нямаше ток. Снегорини работеха на терен – изчистиха 20 м, в Подхуяне! Киро Простото работеше на терен – Гуглена забременя и роди! Правителството работеше на терен – нямаше влакове, камиони и коли. Всички бяха закъсали, на терена! „Спасението на давещите се е дело на самите давещи се“ рече Остап Борисов Бендер! Футбалери, и те! Работиха на непочистени терени! Стадионите бяха пълни, със снежни човечета! Свинята- майка работеше, и той! Некой бе заобиколил санкциите. На терена на Територията. Ще се наказваме!

Коментирай

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Един руснак, закъсал в тайгата с москвича си попадайки в един голям трап. Мъчил се, мъчил се, но все не успявал да го изкара. По едно време минал един чукча. Поспрял се и казал: - Само две думи казвам и кола ще тръгне. Обаче искам една бутилка водка. Руснака бързо изкарал от багажника една бутилка "Столична", дал, я на чукчата, който я надигнал и изпил на екс. След това отсякъл: - Трактор, трябва!

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Човек на този пост трябва да има спортна фигура. Затова предлагам Красен Кралев за шеф на БФС. --- Перуци: Подавам оставка за една година, след това се връщам

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Славия подчини Лудогорец насред Разград - "Белите" биха с 3:2--- един мач без съдииска подкрепа по линия домуса - перукан и чаршафите ги биха

Коментирай

Отчаян от любов

преди 5 месеца

Ма много убав тоз на снимката ма, како- такъв убавец, мургав, крив- чак ми иде да се разхода до факулт@то, ма не го крийте тоз убавец, ма како! Зарезвам айшето- край! Е, д-р Радева- добре, че ми забрани да пия вода! В нея има само микроби! Отивам да пия ракия! Може да ми се види по- бел тоя мангал!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.