ПЕТЪЧНА СНИМКА НА ТЕРИТОРИЯТА....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/petachna-snimka-na-teritoriyata/7862 SvobodnoSlovo.eu
ПЕТЪЧНА СНИМКА НА ТЕРИТОРИЯТА....

 

1. Каскетчо докладва по месинджъра на СевдитУ, докато виси като прани гащи в Правната комисия. Независимостта му кърти! За съжаление ниското му ниво не е достатъчно да го надскочат другите присъстващи със също толкова ниско ниво. Започвам да чувствам колко е безсилно правото пред мафията. Особено когато същата е превзела прокуратурата.

2. Лупи ще се кандидатира за президент. Явно получените 0,13 % в коалиция на последните избори са го насърчили, че може и да успее. От друга страна, добре се вписва в компанията на Коленичи уаааа, Луна и евентуално Стъки. Гледам положително на нещата - поне ще се посмеем. Е, след това политиците на нас ще се посмеят, ама вече сме свикнали.

3. Одобриха се 14 милиона лева за ваксиниране на българите. Не разбрах точно дали ще им дават на ръка парата, дали ще рекламират ваксините на събор в с. Миндя или ще правят томбола. Като се замисля с тези пари колко животоспасяващи операции на деца и млади хора могат да се извършат, виждам, че важно за политиците не е здравето на хората. Също днес има призив за събиране на 40 000 лева за операция на ДЕТЕ с церебрална парализа, която ще му позволи да ходи. Държавата за това момиченце НЯМА пари. Кой разбрал - разбрал.

4. Пътните строители протестират. Не им е платено. На някои пък е платено авансово. Също като на Козяк например. Там обаче случайни фирми няма. На всички е ясно как гербоидните клатят властта. Но пък хората се интересуват повече защо олиото в магазина е на тройна цена, а не защо на някой олигарх не са му платили няколко милиона за поръчка, която е съмнителна.

5. Още е трудно в 21 век да се преброиш електронно. Вече две хакерски атаки за два-три дни. И продължаваме да чакаме електронното правителство. На всички трябва да ни е гадно. Но пък може да се пишем марсианци или от гетото и да откажем да плащаме данъци, ток и вода, защото плащането ни дискриминира!

6. Министър Рашков забрани на полицаите да се крият в храстите, за да глобяват шофьорите. Очаква се да се организират семинари, за да разяснят на състава на полицията по какъв друг начин да си върши работатата, както и психолози да говорят с депресираните от новата заповед полицаи.

7. Зеленски даде най-доброто от себе си за цирка и обяви, че Украйна може да обяви мащабна война на Русия. Мащабна, мащабна, колко да е мащабна, една циркова арена и малко клоунада. Световните медии съобщават, че Путин и Шойгу са си поръчали памперси по случая. Да не стане някоя беля....от смях!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.