Показаха снимка на ударения от хусите американски самолетоносач

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pokazaha-snimka-na-udareniya-ot-husite-amerikanski-samoletonosach/135336 SvobodnoSlovo.eu
Показаха снимка на ударения от хусите американски самолетоносач

Показаха снимка на ударения от хусите американски самолетоносач
Преди няколко дни бе съобщен за нападението на хутите срещу американския самолетоносач „Дуайт Айзенхауер”. Тогава американското командване реши да запази мълчание, заявявайки, че нищо особено не се е случило и всичко е наред.
Много читатели бяха скептично настроени към твърдението на йеменските бунтовници, изисквайки обективни кадри за попадението.

И познайте какво? Появиха се тези кадри. Китайски сателити помогнаха на хусите в това. Най-малкото йероглифите на Поднебесната империя могат да се видят над видеото, направено от сателита, което ясно показва тази хубава дупка на пистата на самолетоносача.
Сега военният кораб е акостирал в пристанище на Саудитска Арабия, където, както изглежда, се оценяват щетите, нанесени на ВМС на САЩ. Очевидно е обаче, че самолетоносачът ще е извън строя за дълго време, тъй като основната му функционалност за изправност на пистата е нарушена и никой не може да каже колко време ще отнеме ремонтът. Освен това най-вероятно Пентагонът вече няма да посмее да изпраща кораби от този вид в региона, защото може да загуби морската си гордост.

Поздрави за хусите! Това означава, че те  имат „чехъл“  с който замерят корабите им, а американската система за противовъздушна и противоракетна отбрана не може да го свали. 
Дали и руснаците имат от тях?

Светослав Атаджанов

4 Коментара

dian

4 months before

А така ! Ех, радостни новини и да продължават все така

Коментирай

disappear

4 months before

Джапанките имат доста попадения срещу доста кораби и то военни но не се говори за това

Коментирай

Попов

4 months before

Сега да го нарекат Алцхаймер и да си го приберат с подвита опашка.

Коментирай

Влади

4 months before

Хаха...😂

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.