Политиката не се налага чрез сила!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/politikata-ne-se-nalaga-chrez-sila/111080 SvobodnoSlovo.eu
Политиката не се налага чрез сила!

Политиката не се налага чрез сила!

Запомнете какво ви казвам, уважаеми умнокрасиви. Все още не е късно да чуете гласът на разума. Доверете ми се, зная какво говоря и правя. Вие нямате информация, почти никаква. Не насилвайте гражданите и не вдигайте оръжие срещу други ваши съграждани. И не ставайте жертви на политически емоции. България се пали лесно от четири страни, повярвайте ми. Зная, че имате самочувствие и вербална подкрепа, но това не е достатъчно. Нямате нужната подкрепа от българските граждани за каквото да било, знаете го. Но не знаете много други неща и никой няма да ви ги каже.

Смирете се! Покайте се и да вървим напред заедно.

Николай Марков 

1 Коментара

Иванова

преди 10 месеца

Марков, сериозно ли пишеш за смирение? Това предложение е за продължаване на грабежите. Явно думите са поза, делата са същността. Толкова време заклеймява задкулисието и слугите му и сега "смирете се" и "да вървим заедно". Лудост или слугинаж?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.