ПРЕПАРИНАНКОВ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/preparinankov/7876 SvobodnoSlovo.eu
ПРЕПАРИНАНКОВ

Не успях да натисна навреме едно копче и изгледах цялото пукване в телевизора на малкото нещо с горди до пръсване бузки, езично лизнато перчемче и палави измамни очички с игривото име Нанков. Батерийките на тази бойкова играчка бяха сменени, защото пумпалстваше доста назобено. Не мога да възпроизведа цялата прекрасност на глупостите, които трябваше да избълва за пореден път в национален ефир, но ще се опитам да ги подредя в нещо смилаемо за обикновени тъпозрители като нас:

Всъщност враговете на народа, които искат северна България да умре в мъки, са изчакали Бойко да си тръгне от магистралата и властта, за да започнат да строят незаконно Хемус. Правили са го по нощите, за да не разберат собствениците на нивите, през които е минавал пътя. Изпълнител на строителството е оная гад, дронът на президента Радев, който се е вселил в тялото на държавната фирма Автомагистрали.

Те така. Гледах го Нанков и си мислех - какъв чудесен малък екземпляр! Натиснах пауза. Препарира се. Така ми харесва повече.

Радослав Бимбалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.