ПРИ ПАРТИИТЕ НЯМА ИДЕОЛОГИЯ, А САМО ИНТЕРЕСИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pri-partiite-nyama-ideologiya-a-samo-interesi/120848 SvobodnoSlovo.eu
ПРИ ПАРТИИТЕ НЯМА ИДЕОЛОГИЯ, А САМО ИНТЕРЕСИ

 

Странно ми е, когато уж умни хора разсъждават коя партия каква идеология и насоки имала. Или участват в играта, или просто са наивни и не искат да видят бруталната истина. Идеологии отдавна няма. Има лобита по интереси. Партиите са обединени около общи интереси /не на народа, естествено/ и с определени задачи.

Властта е важна. Но народите имат навика да ритат, когато властта става безогледна и нагла. И точно по тази причина кукловодите са решили да прехвърлят вината за това на народа. И така ни се пробута демокрацията. Ние си ги избираме, затова цялата тази наглост, некадърност и предателство са вследствие на нашия избори. Да, ама не! Само малоумните вече си въобразяват, че ние избираме управлението си.

Вече дори членове на партиите не могат да ви отговорят тази партия например дясна ли е, лява ли е, каква й е идеологията и какви са й идеите. Дори ми се е случвало да питам за идеология на една партия и да ми обясняват, че искат да спрат корупцията. Което е безумно, това не е идеология. По-скоро желание на партията да пренасочи корупцията към собствена изгода.

Да не си мислите, че на някого от партийните лидери му пука за вас? Вие сте важни да поддържате илюзията, че ги избирате, да им четкате егото и най-важното - да ги издържате тях, семействата им и луксозния им начин на живот. Докато те открито ви се подиграват в очите, а вие ги защитавате, защото сте повярвали в голямата лъжа, че на някого от тях му пука за вас.

Политиката е брутална битка за власт, пари и интереси. Ние - народът, нямаме място сред приоритетите им. Нашата предопределеност е ясна - да плащаме, да работим и да кротуваме. В това е тяхната сила. Защото ние сме повече. Затова ни държат разделени и насъскани едни срещу други, за да не се сетим кой е врагът.

Следвайте пътят на парите и властта. Онази, реалната власт. Знаете ли, преди дни един човек попита кой управлява България. Хората около него споменаваха различни имена. И всички сгрешиха. Имената на тази, които управляват България, не ги знаете. Не сте чували за тях и няма и да чуете. Дори не са българи. Но правят играта, в която се въртим като хамстери!

Омръзна ми от наивници. Наивниците не оцеляват. Битката е много жестока сега между Доброто и Злото. А глупостта е смъртоносна!

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Мишок

преди 2 седмици

Абсолютно вярно,ние сме мишоци попаднали в капана със сиренцето.

Коментирай

milka_59

преди 2 седмици

Гривова открихте топлата вода в политиката влизат хора със зависимости алчни и общо взето лайната изплуват на повърхността.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 седмици

Ама тази Гунчева-Гривова с всяка своя публикация ни облива с интелект, ум и познания... Чудя се защо не е президент... Браво Елена! Ти си като Иво Сиромахов, с малко думи, но казват толкова много.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 седмици

- Добър ден, искам един пакет био паста без глутен, захар и мазнини! - Ванчеееее, как беше кодът на макароните за кукундрели? ---- Да поясня, аз ям всякаква паста.

Коментирай

жужунце

преди 2 седмици

Както казва milka-59, откри топлата вода. Хайде, сопри се! Направи пауза с коментарите си. Не се разхвърляй по теми. Може и да спечелиш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.