Продължаваме нашата промяна! Не тяхната

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/prodalzhavame-nashata-promyana-ne-tyahnata/109860 SvobodnoSlovo.eu
Продължаваме нашата промяна! Не тяхната

Продължаваме нашата промяна! Не тяхната.

Така наречените "демократични хора" превърнаха България в един пезпрецедентен евроазиатски ад. Направиха го без капка свян и съвест, водени от алчност и себелюбие. След 30 годишен незапочнат и незавършил преход, съшите тези лица отнеха пред очите ми правото на свободно изразяване, а също така ограничиха всички възможни начини за изразяване на различно от тяхното мнение. Не се замислиха нито веднъж какво направиха и какво всъщност правят! В политическия смисъл замениха демокрацията с мека диктатура, а в личен план унищожиха всеки човешки порив за свобода. България е най-бедната, най-престъпната и най- неприятната за живеене страна в целия ЕС. Същите тези псевдодемократи продължават да ограбват парите, земите, предприятията и цялото бъдеще на децата и внуците ни. Задлъжняват държавата с милиарди евро за стотици години напред.

Единствения правилен отговор към тях може да бъде само огледален. Техните пари трябва да бъдат отнети, независимо къде по света са укрити /има начин/, тяхното имущество - отнето, правото им на свободно изразяване - заличено завинаги, техните мечти - унищожени пред очите им, тяното наследство - знаете. Това са чудовища, не хора! Погубиха милиони българи и са длъжни да си платят сметката. Няма значение как ще стане това, засега. По-важното е да се знае и помни, защото само глупавия забравя. 

Те не вярват в Провидението, но аз вярвам! И не само вярвам.

Николай Марков 

9 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

Пухльо, успокой се. Стига вече тъпи лозунги. Ама много лош си станал напоследък…

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Николай Марков си простира гащите и си мърмори под носа: - На никой вече да нямаш доверие в днешно време... ама на никой!... Даже и на себе си! А уж исках само тихичко да пръцна...

Коментирай

коментар

преди 7 месеца

защо бе абонате, какво не ти харесва в статията? или вицовете за тебе са по интересни

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

България е най-бедната, най-престъпната и най- неприятната за живеене страна в целия ЕС. ---- и са длъжни да си платят сметката. Няма значение как ще стане това, засега. ---- тъпи лозунги.--- какво не ти харесва в статията?

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Ангел Найденов, мъжът на Мая Манолова-маямата, наистина ли е толкова тъп… Гледах го по телевизора… ужас.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

защо бе абонате, какво ти харесва в статията? Доган ли ще си плати или Борисов (без акциз и ДДС)?

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Техните пари трябва да бъдат отнети, независимо къде по света са укрити /има начин/, тяхното имущество – отнето. --- Ура, другари. Да живей. Венсеремос – от дивана… Данчо ментата знаеш ли как се кефи на такива заклинания… Боци е велик… евроатлантик.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Стани, стани, юнак, балкански. От сън дълбок се събуди… баси юнака е този поспалан. Напил се като свиня и сега спи. По празниците този юнак се скъса да яде агнешко и да прави едни кафяви купчинки в кенефа… пухчо.

Коментирай

Запазено за Червената .......

преди 7 месеца

Хайде спри се малко де, като бясна кучка си, няма ли кой да те успокои?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.