РУМЕН ПЕТКОВ: КИРИЛ ПЕТКОВ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?!?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/rumen-petkov-kiril-petkov-e-izvarshil-prestaplenie/7149 SvobodnoSlovo.eu
РУМЕН ПЕТКОВ: КИРИЛ ПЕТКОВ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?!?

РУМЕН ПЕТКОВ: КИРИЛ ПЕТКОВ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?!?

Царю на шадраваните, на водката и на завистта! С маниакална последователност и целенасоченост, с огромна злоба и завист, със сталинска жестокост, преди малко повече от 20 години унищожи най-интелигентната партия на прехода, в която 40% от членовете й бяха с висше образование, заради елементарни грешки на нейния председател.

Но, живота ти го върна по-същия начин, като те навря в една отдавна умряла партия, заради съмнения за корумпция и връзки с ДС водачи в нея. Рано или късно всичко се разбира.

Днес отново си на сцената за да громиш буржоазните елементи в обществото!

Кирил Петков изтърпя решението на КС.

Ще приеме и глобата, която може да му наложат!

Той не е престъпник чешме ичемек! Престъпници са хора, които крадат или се срещат с елементи от престъпния свят!

Що се срещат? Ами да въртят далавери чешме ичемек!

Между другото едно време някои хора подадоха оставка като министри, щото са се срещали с елементи от подземния свят! Сигурно са си говорили с тях за ланския сняг или за София Лорен.

Помниш ли чешме ичемек подхвърлената партийна книжка на Стефан Софиянски?

Сега гербаджийските номера ще се върнат като бумеранг в електората на Кирил Петков!

Досега в 32 годишния преход няма нито един пример като тези две момчета Кирил и Асен! Образовани, умни, интелигентни, работливи, само за четири месеца показаха блестящо как трябва да се работи в ползу роду.

Показаха на българите как ГЕРБ са крали и са използвали бюджета като банкомат, като са раздавали дебитни карти само на свои хора и фирми! Спестиха над 2 милиарда лева и актуализираха бюджета, като осигуриха пари до края на годината за пенсионерите 120 лв.-плюс върху пенсията, пари за лекарите и среден медицински персонал на първа линия, за бизнеса, за МВР, за армията на границата и др. Накараха парламента да приеме актуализацията на пенсиите от 25. 12. 2021г.

Показаха безобразията в ББР!

Как 8 фирми са получили близо 1 милиард лева!

Как борда е получавал заплати по 44000 лева на месец и са закупували луксозни коли!

Няма смисъл да изброявам безобразията по строителството на магистралите и авансово раздадени милиарди левове без конкурс и обществени поръчки или стотиците милиони за ремонт на всичко на всичко 3 язовира!

Тези момчета показаха патриотизъм и почтенност!

Не, чешме ичемек, Кирил не е престъпник!

Защото той си е подал декларацията за отказ от канадско гражданство пред нотариус, предал си е паспорта и се е лишил от всички привелегии като например пенсия от над 2000$.

Такъв човек не може да е престъпник, той е алтруист и патриот!

ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕШ ЗА БОТЕВ И ЛЕВСКИ, ЧЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ ЗАЩОТО НЕ СА СПАЗИЛИ ЗАКОНИТЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ! ЗАКОНИ, КОИТО СА ИМ ДАВАЛИ ПРАВО ДА ВЛИЗАТ В ДОМА ТИ, ДА ГРАБЯТ, ДА БИЯТ, ДА ИЗНАСИЛВАТ И ДА КОЛЯТ!

Искам да те питам чешме ичемек, президента Радев престъпник ли е или е агент на ДС! Искаш ли инпийчмънт?

ДА, ЧЕШМЕ ИЧЕМЕК, Кирил Петков престъпи и потъпка законите създадени от мафията начело с Мутрите, само и единствено за благоденствието на БЪЛГАРИЯ!

ПОСЛЕСЛОВ: Вземи и прочети тази книга, за да разбереш какво е бъдещето на социалната идея и този свят. "СПРАВЕДЛИВА ПЕЧАЛБА" е идея, която може да направи този свят значително по-добър и по-справедлив! Идея, която може да ни отведе в предверието на демократичния социализъм, А НЕ НА СТАЛИНСКИЯ КОМУНИЗЪМ, на чийто методи си привърженик!

Petar Kartev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.