С ПАРИТЕ НА БАЩА СИ ЛИ ГИ НАПРАВИХТЕ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/s-parite-na-bashta-si-li-gi-napravihte/6951 SvobodnoSlovo.eu
С ПАРИТЕ НА БАЩА СИ ЛИ ГИ НАПРАВИХТЕ?

Чета в една медия, че ГЕРБ били направили подпорна стена на път. Вниквайки в писанието, разбирам, че ако не са били ГЕРБ, тая подпорна стена нямало да я бъде. Оставам и с впечатлението, че те с личен труд и пари от баща си са я направили. Усещането за погнуса е дълго и напоително.....

Не знам защо партиите, когато вземат властта, започват да си присвояват държавата. Не държавата е направила пътищата, а те, лично те с партайгеносените начело, са градили и платили всичкото това, за да ни радват нас, простият електорат. А ние - съответно трябва да бъдем благодарни.

А сега да Ви кажа, скъпи /в буквалния смисъл/, партийци - когато управлявате държавата, това го правите с нашите пари, на българските граждани и бизнес. Не само не харчите Ваши пари, но и дори крадете от нашите. Договорите се сключват с държавата и държавата плаща, а не крадливите Ви партии. Всичко изградено, е изградено от държавата, а не от конкретен човек или партия. Май е време да Ви влезе в главата този факт. А какво е Вашето управление, оставете ние да преценим!

Впрочем единствената възможност Вие да сте изградили подпорна стена, е лично да са Ви подкарали с кирки и лопати да я правите. Всъщност, това е идея.....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.