Съединявай се народе! С кого?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/saedinyavay-se-narode-s-kogo/7888 SvobodnoSlovo.eu
Съединявай се народе! С кого?

Какъв срам! Политици, президенти, премиери, депутати, та даже свещеници цял ден на 06.09 от медиите приканват народа да се съединява. Само не разбрах с кого да се съединява? Помежду си хората или с политиците и останалите на ръководни длъжности?

Ако имат предвид народа да се съединява помежду си, точно властимащите направиха всичко последните 30 години да разединят народа. И техния призив си е чисто лицемерие. Никой друг не е разединил народа. Направиха го политиците.

А ако са имали предвид, да се съедини народа с тях, това си е чисто безочие. Липса на срам, липса на човещина и липса на грам мозък. Няма как да се съедини народа с мъчителите си, унищожаващи го безогледно, които и обират държавата продавайки я на чужди сили. Но да не съм голословен да погледнем с какви хора ни подканват да се съединим, ние народа. Много интересно, нали? Всички хора, които унищожават България ще ги наричам общо – политици, за по-лесно. Отговорете си на въпроса: с тези ли да се съединяваме?

Политици, които за 30 години направиха България най-бедната страна в Европа, с най-застаряващото население, с най-висока смъртност в света! С хиляди млади хора бягащи от тук, веднага след обучението си.

Политици унищожили и разпродали заводите за 1 лев. Същевременно унищожили хиляди работни места. Унищожили големите български корпорации.

Политици унищожили земеделието, животновъдството, образованието, здравеопазването, културата и всичко друго до което са се докоснали.

Политици избили стотици хиляди животни без да има причина – болест по тях.

Политици създали мутрите, за да притиснат средната класа. И я унищожават.

Политици, които крадат и рекетират бизнеси, чрез мутрите.

Политици слушащи заповедите на чужди посланици и НПО-та.

Политици, които създават закони в полза на крадците и против народа.

Политици, които правят всичко за да не успяват българите в своята родина а да избягат навън, за да я няма България.

Политици подарили златото на България на чужда държава. Важи и за тока и водата на безбожно високи цени.

Политици, които всеки ден от 13.03.2020 до днес всяват паника и плашат народа. Фалшифицират бройките на заразените, болните и умрелите, за да унищожат бизнеса в България. Забраниха на лекарите да лекуват болни без ковид, причинявайки смърт на хиляди българи. Това е геноцид.

Политици, които отказват да лекуват българите с лекарства против ковид ефикасни на 99% за да пробутат ваксините си, които имат странични ефекти и даже не са ваксини. И не предпазват.

Политици, които не искат да чуят волята на болшинството и с всякакви селски номера искат да ваксинират повече хора.

Политици, които налагат децата и младежите да носят маски, което ще спре развитието на мозъците им и телата от липса на кислород. Това е геноцид. И е непростимо.

Политици, не спазващи демокрацията. В демокрацията волята на болшинството е водеща. Например при избори. Но, вече при ваксинирането едно малцинство от няколко човека налага волята си. В България има 1 милион ваксинирани и 6 милиона неваксинирани. Тези неваксинирани повечето не искат и мерки. Спазват ли демокрацията политиците? Не! Само, когато на тях им е угодно. Те служат на чужди сили а не на българите. Налагат ненужни мерки за да съсипят народа.

Политици, които яхнаха протестите и провалиха промяната, продължавайки да унищожават парламентаризма и прокарвайки частни интереси. А най-вече интересите на чужди държави.

Политици, които се държат като крадец ограбил къщата, но иска съединение със собствениците и!!!

Да спрем до тук. Може да се пише 3 дни. Лицемерието на всички политици е огромно. Те са против българите и са сложени от чужди сили. Не бъдете наивни. Никой от тях не иска да развива България. Даже и миловидния Кирил Петков. Той е бизнесмен и това, което предлага е неговата визия за България а не на българите. Той нито един път не е задал въпроса:

Как искат българите да живеят? Дали искат да дойдат още корпорации ( крадци ) и да превземат държавата? Никой политик не се интересува какво иска народа. Интересуват ги само печалбите. Затова е лицемерно да искат народа да е с тях. Те вече усещат, че народа ги мрази и собствената им родина ги презира. Затова чак се молят за съединение. Не, не може да има съединение със злото! И никаква прошка за унищожената България не им се полага.

Ще завърша пак с цитат от Библията, като добър източник на мъдрост, даже ако някой не е вярващ: 2 Коринтяни 6

17 Затова:

„Излезте отсред тях и се отделете“,

казва Господ,

„и не се допирайте до нечисто“;

и:

„Аз ще ви приема

18 и ще ви бъда Отец,

и вие ще Ми бъдете синове и дъщери“,

казва всемогъщият Господ.

Arkadiusz Zabowski

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.