СЪНЯТ НА РАЗУМА РАЖДА ЧУДОВИЩА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sanyat-na-razuma-razhda-chudovishta/109756 SvobodnoSlovo.eu
СЪНЯТ НА РАЗУМА РАЖДА ЧУДОВИЩА

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение

Факт е, че българската държава затъва с бързи темпове, а населението оскотява и се опростачва. Нека да не си правим илюзии някога мъдрият български народ в какво се превърна. Няма никаква сигурност - нито в днешния, нито в утрешния ден. Информацията се лее като водопад, но хората, способни да отсяват важното от маловажното и да мислят критично, стават все по-малко, и то отричани от тълпата. А тя, тълпата, си живее в илюзии и конспирации. Като например прекрасният европейски розов нов свят на прайдове, смяна на 52 пола, обръщение "то" и прочие либерастки работи. Другите пък живеят в Средновековието, като отричат всяко достижение на човешката цивилизация, търсят рептили, сатанисти и заговори на всяка крачка, като са напълно неспособни да отличат истината от илюзията.

Тези дни цяла България се занимаваше с една женица, която и на първи и на втори поглед има нужда от помощ. Специализирана и здравна. Хора, уж нормални, се втурнаха на барикадата да я защитават за правото й да правела с детето си каквото й щукне, да го нарича Буда и да го държи извън обществото и цивилизацията. Друга пък изтрещяла не й харесвало да има ЕГН. И много народ се втурна да ги защитава.-.....срещу държавата. Естествено, пръв на барикадата на безумието се включи един късичък на акъл политически лидер, който използва всеки повод да руши нормалността и държавността.

Държавността в България наистина е под заплаха. И то не заради абсурдният "атентант" срещу Гешев, а заради съзнанието ни. Заради отказът от критично мислене и търсене на теле под вола. За да има реална съпротива срещу реални врагове и постановки, трябва да има и реалистично мислене. Защото тези теории на конспирациите работят срещу нас. Не минавайте границата на нормалното и на разума, защото там отвъд ни дебнат само чудовища! А взаимното подлудяване ще ни докара до война. Война за нормалността.

Отричам прайдовете. Но също така отричам да имаш правото да отглеждаш детето си като диво животно извън обществото, да наричаш сатанистки парите, но да ползваш сатаниския фейсбук, за да се оплакваш от държавата. Отричам правото на деца да си правят операции за смяна на пола, но отричам и правото на неадекватници да отричат законите, социалната система и обществото.

Безспорно има неща, които са притеснителни. Но борбата с тях трябва да става на първо място с разум и осъзнаване на реалността. Не трябва да допускаме държавността в България да бъде разрушена. Вижте кой от политиците иска анархия и подкрепя всяка идиотщина, която скимне на някого, кой си позволява да превръща в катунарски спор Народното събрание. Вижте кой си позволява да отрича държавата и да иска да я преосновава. Точно тези, които създават хаосът, искат власт над нас. Те не идват да градят, а да рушат. А неуките и немислещите с френетични крясъци помагат разрушаването на крепостта на разума....

Елена Гунчева-Гривова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.